Pörssilähettiläät murtavat sijoitusmyytit

24.10.2018

Pääkaupunkiseudulla viime talvena aloitettu Pörssilähettiläsohjelma laajenee loppuvuonna uusiin kaupunkeihin sekä ruotsinkielisiin kouluihin.

Joskus sijoittamisesta liikkuu vääriä käsityksiä ja myyttejä. Kysyimme Pörssilähettiläiltä, ovatko he törmänneet tällaisiin. Katso videolta, mitä Pörssilähettiläät Tuomas, Fanny, Henrik ja Aaro vastasivat.

Lähettiläät murtavat myyttejä ja kertovat oman talouden hallinnasta myös vierailuillaan yläkoulujen 9. luokissa.

Haku Tampereen ja Oulun Pörssilähettiläsohjelmiin on käynnissä nyt

Ohjelma laajenee jatkuvasti, ja seuraavaksi uusia Pörssilähettiläitä koulutetaan Tampereella ja Oulussa. Haku on käynnissä juuri nyt! Mukaan voi hakea kuka tahansa 15–18-vuotias peruskoulun käynyt nuori osoitteessa www.porssisaatio.fi/hae-porssilahettilaaksi, mitään ennakkotietoja ei tarvita.

Seuraavat koulutukset:

  • Tampere 13.-15.12.2018 (noin kello 14–19, 14–19, 9–19). VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 11.11.
    Haluatko vinkata koulutuksesta myös tutuille? Jaa tämä linkki, tai voit ladata tulostettavan esitteen täältä: Pörssilähettiäät_esite lukiolaisille Tampere 2018.

  • Oulu 3.-5.1.2019 (noin kello 14–19, 14–19, 9–19). Oulun koulutuksen osalta on mahdollisuus osallistua yhteiskuljetukseen Rovaniemeltä. Kauempaa saapuville on varattu myös pieni majoituskiintiö, josta sovitaan erikseen. Kerro hakemuksessa, jos toivot majoitusta. VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 18.11.
    Haluatko vinkata koulutuksesta myös tutuille? Jaa tämä linkki, tai voit ladata tulostettavan esitteen täältä: Pörssilähettiäät_esite lukiolaisille 2018_Oulu
  • Lisäksi Pörssilähettiläillä on starttikoulutuksen jälkeen pienryhmätapaamisia sekä vapaa-ajan ohjelmaa ja tapaamisia.
  • Ilmoitamme valinnoista viimeistään 3 arkiviikkoa aikaisemmin.

 

 

Jaa artikkeli

Kommentit