Haku on auki – tule mukaan Pörssilähettilääksi!

Pörssilähettilääksi voi hakea kuka tahansa 15–18-vuotias peruskoulun käynyt nuori. Mitään ennakkotietoja et tarvitse – ainoa vaatimus on innostus osallistua lähettiläsohjelmaan! Hae mukaan osaksi unohtumatonta kokemusta täyttämällä lomake sivun lopusta.

Pörssilähettiläät ovat Pörssisäätiön kouluttamia nuoria, jotka kertovat yläkouluissa oman talouden hallinnasta, säästämisestä, sijoittamisesta ja vaurastumisesta. Lähettiläsohjelmaan voi hakea kuka tahansa kiinnostunut, 15–18-vuotias nuori, joka on koulutuksen alkaessa päättänyt peruskoulun. Voit siis hakea syksyn koulutuksiin myös 9. luokalla.

Pörssilähettiläät kiertävät yläkouluissa pareittain. Kyseessä on vapaaehtoisohjelma. Voit kiertää omien aikataulujesi mukaan sen verran kuin sinulle on mahdollista. Vierailukäyntejä on noin 5-10 lukuvuodessa. Lisätietoa Pörssilähettiläsohjelmasta.

Pörssilähettiläänä:

  • Saat koulutusta taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta talouden huippuasiantuntijoilta. Ohjelma alkaa kolmen päivän tehokkaalla starttikoulutuksella, minkä jälkeen on erilaisia tapahtumia ja pienryhmätapaamisia. Opit kaiken tarvittavan Pörssilähettiläsesitysten pitämiseen ja kuulet kiinnostavia puheenvuoroja taloudesta. Osallistujille tarjotaan kaikki tarvittava materiaali sekä lounaat starttikoulutuspäivien aikana.
  • Tutustut samanhenkisiin ihmisiin ja pääset osaksi unohtumatonta kokemusta ja Pörssilähettiläiden yhteisöä.
  • Tapaat talousalan ammattilaisia ja pääset mukaan Pörssilähettiläille järjestettäviin tapahtumiin. Myöhemmin olet osa lähettiläiden alumniverkostoa.
  • Opit tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä taitoja, kuten esiintymistä.
  • Saat todistuksen ohjelmaan osallistumisesta. Voit tiedustella koulultasi myös mahdollisuutta saada kurssisuoritus ohjelmaan osallistumisesta.
  • Olet mukana tekemässä tärkeää työtä: kehittämässä nuorten talousosaamista ja inspiroimassa heitä hyvään rahankäyttöön!

Seuraavat koulutukset

Elokuu 2019
8.-10.8.2019      Kuopio, Jyväskylä, Joensuu
15.-17.8.2019    Helsinki
30.8.-1.9.2019   Turku, Pori
Hakuaika on päättynyt. Voit edelleen hakea lokakuun ja tammikuun koulutuksiin. 

Lokakuu 2019
14.-16.10.2019      Vaasa
17.-19.10.2019       Tampere
21.-23.10.2019       Lahti
24.-26.10.2019      Lappeenranta
HUOM: Hae lokakuun koulutuksiin 25.8. mennessä. Olemme hakijoihin yhteydessä elo-syyskuun vaihteessa. 

Tammikuu 2020

2.-4.1.2020            Oulu
9.-11.1.2020           Helsinki

Koulutukset järjestetään viikonloppuisin tai arkena iltapäiväaikaan. 

Hae Pörssilähettilääksi täyttämällä alla oleva lomake

 Otamme sinuun yhteyttä seuraavien avointen koulutusten lähestyessä. Jos kaipaat lisätietoja, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen joonatan.naukkarinen (at) porssisaatio.fi tai kysy meiltä Instagramissa.

Hakulomake Pörssilähettiläsohjelmaan