NewsArticles Archive

Vuoden puheenjohtajaksi Jorma Eloranta

12.01.2017

Jorma Eloranta palkittiin 12.1.2017 Pörssitalossa ansiokkaasta työstään Nesteen hallituksen puheenjohtajana Chair of the year 2016 –palkinnolla. Pörssisäätiön johtama asiantuntijaraati kiitteli Elorannan puheenjohtajakaudella yhtiössä tehtyä onnistunutta transformaatiota.
Read more…

Lupaavassa kasvuvauhdissa

17.10.2016

Kesäkuussa listautunut Privanet hakee vahvistuneen pääomarakenteensa turvin kasvua yritysostoilla ja –järjestelyillä sekä uusilla digitaalisilla palveluilla, kuten mobiililaitteille suunnitellulla joukkorahoitusalustalla.
Read more…

Ahola Transport loikkasi Suomeen

01.06.2016

Ahola Transport siirtyi ruotsalaisesta Aktietorgetista First North –listalle Suomeen. Listatutuminen tuo toimitusjohtaja Hans Aholan mukaan näkyvyyttä ja uskottavuutta markkinoilla.

Read more…

Wärtsilällä Parhaat Sijoittajasivut 2016

20.04.2016

Pörssisäätiön ja Sijoitusanalyytikot ry:n vuosittain järjestämän Parhaat sijoittajasivut verkossa -kilpailun tuomaristo perusteli päätöstään näin: Wärtsilän sijoittajasivuilla on moderni ilme, kuvia käytetään onnistuneesti visualisoimiseen ja sivusto toimii hyvin myös älypuhelimella. Sivuston sisällysluettelot ovat riittävän yksityiskohtaiset ja tiedon etsiminen sivuilta on helppoa. …
Read more…