Sari Lounasmeri Pörssisäätiön toimitusjohtajaksi

TIEDOTE – Kauppatieteiden maisteri Sari Lounasmeri on nimitetty Pörssisäätiön toimitusjohtajaksi 1.4.2010 lähtien.

Sari Lounasmeri on viimeksi toiminut tutkijana Helsingin kauppakorkeakoulussa. Hän on Osakesäästäjien Keskusliiton Viisas Raha -lehden päätoimittaja ja Osakesäästäjien Keskusliiton varapuheenjohtaja.

Pörssisäätiön nykyinen toimitusjohtaja Sirkka-Liisa Roine siirtyy ensi keväänä eläkkeelle. Roine on toiminut vuonna 1985 perustetun Pörssisäätiön ensimmäisenä toimitusjohtajana vuodesta 1988 lähtien.

Sari Lounasmeri on perehtynyt arvopaperimarkkinoihin mm. Valtiovarainministeriön lainvalmistelutyöryhmän jäsenenä. Hän on lisäksi Arvopaperilautakunnan johtokunnan jäsen ja Keskuskauppakamarin Yrityskauppalautakunnan jäsen. Luottamustehtävästään Osakesäästäjien Keskusliitossa ja Viisaan Rahan päätoimittajuudesta Lounasmeri luopuu ensi vuoden aikana.

Kuvat Lounasmerestä ja Roineesta: https://www.porssisaatio.fi/kuvapankki/kuvapankki

Lisätietoja

Pörssisäätiön hallituksen puheenjohtaja Erkki Helaniemi puh. 050 5605 508

Sari Lounasmeri puh. 050 3725 925

Sirkka-Liisa Roine puh. 010 8207 501

Pörssisäätiö on aatteellinen säätiö, jonka tehtävä on arvopaperimarkkinoiden ja arvopaperisäästämisen edistäminen. Tehtäväänsä säätiö toteuttaa mm. julkaisemalla yleistajuisia oppaita, järjestämällä Pörssi-iltoja ja teettämällä tutkimuksia. Säätiö jakaa myös apurahoja. Säätiö rahoittaa toimintansa omistamansa Pörssitalon vuokratuloilla. Verkkosivut: www.porssisaatio.fi.

 

 

Jaa artikkeli

Kommentit