Pörssisäätiön hallitus

24.03.2017

Pörssisäätiön hallituksen uusi puheenjohtaja on Asiakastiedon toimitusjohtaja Jukka Ruuska. Varapuheenjohtaja on Aalto-yliopiston professori Vesa Puttonen.

Pörssisäätiön hallitus nimesi kokouksessaan 20.3. uusiksi hallituksen jäseniksi Wärtsilän toimitusjohtaja Jaakko Eskolan ja johtaja Riikka Laine-Tolosen Nordeasta. Samalla hallituksesta jäivät pois puheenjohtajana vuodesta 2013 toiminut Eira Palin-Lehtinen sekä säätiön pitkäaikainen hallituksen jäsen, vuosina 2011-2013 säätiön puheenjohtajana toiminut Eero Heliövaara. Säätiön hallituksessa jäseninä jatkavat Heikki Lehtonen, Jussi Laitinen ja Taru Tujunen.

Pörssisäätiön toimitusjohtaja on Sari Lounasmeri. Pörssisäätiö edistää arvopaperisäästämistä ja arvopaperimarkkinoita. Säätiö rahoittaa toimintansa omistamansa Pörssitalon vuokratuotoilla.

Jaa artikkeli

Kommentit