Sijoittaja kertoo: Säästöjen avulla maailman ympäri

19.02.2018

Sijoitusbloggaaja ja osakesäästäjä Aissa Paronen on säästänyt ensimmäisistä kesätyörahoistaan asti. Hän kertoo videoblogissa, millaisia asioita säästäminen mahdollistaa ja jakaa vinkit sijoittamisen aloittamiseen.

”Mulla oli pitkään unelmana maailmanympärimatka. Se oli mun säästämisen tavoite, kunnes lopulta toteutin sen ja nyt mä olen täällä.”

Myös jatkossa Parosen sijoittamisen tavoitteena on saavuttaa vapaus elää juuri sellaista elämää kuin haluaa.

Katso video:

 

Kaipaatko inspiraatiota säästämisen aloittamiseen? Tilaa Pörssisäätiön uutiskirje, niin saat sähköpostiisi kerran viikossa ajankohtaisia vinkkejä, kiinnostavia tarinoita ja tietoa Pörssisäätiön ilmaisista tapahtumista. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä

 

Kuva: Jukka Saarikorpi

Avainsanat:Sijoittaja kertoo
Jaa artikkeli

Kommentit