Pörssi-iltojen yhtiöt syksyllä 2018

Pörssi-illat ja -aamut ovat kaikille kiinnostuneille avoimia ja maksuttomia tapahtumia, joissa pääsee perehtymään osakesäästämiseen ja Helsingin pörssissä noteerattuihin yhtiöihin. Yhtiöiden johtajille on mahdollista esittää kysymyksiä, kun he kertovat yrityksestään sijoituskohteena. Tutustu tapahtumissa esiintyviin yhtiöihin.

Yhdessä tapahtumassa esiintyy tavallisesti kolme yhtiötä ja mukana on lisäksi ekonomistin tai muun alan asiantuntijan pitämä ajankohtainen talouskatsaus. Syksyn 2018 Pörssi-iltakiertue rantautuu Helsinkiin, Ouluun, Turkuun, Tampereelle ja Espooseen. Ilmoittauduthan etukäteen tapahtumakalenterin kautta.

Alta pääset tutustumaan Pörssi-illoissa esiintyviin yrityksiin. Muutokset yhtiöihin ovat mahdollisia, ajantasaisimman tiedon voit tarkistaa tapahtumakalenterista. Tiedot on kerätty yhtiöiden verkkosivuilta elokuussa 2018.

Efecte

Efecte on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa pilvipohjaisia palvelun- ja identiteetinhallinnan ohjelmistoja sekä niitä tukevia asiantuntijapalveluja. Se on asiakasmäärillä mitattuna yksi alan johtavista suurten ja keskisuurten sekä julkisten organisaatioiden ohjelmistotoimittajista Suomessa ja Pohjoismaissa. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 10,6 miljoonaa euroa.

Kokoluokka ja toimiala: First North / Teknologia
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Pienet helmet -erikoistapahtuma 12.9. Helsingissä kello 16:00–19:45.

Gofore

Gofore Oyj on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Yhtiö tarjoaa uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Yhtiön palvelut kattavat koko arvoketjun johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Yhtiön liikevaihto oli 34 miljoonaa euroa vuonna 2017.

Kokoluokka ja toimiala: First North / teknologia
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Pienet helmet -erikoistapahtuma 12.9. Helsingissä kello 16:00–19:45.

Suomen Hoivatilat

Suomen Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008. Yhtiö valtakunnallisesti, erityisesti kasvukeskusalueilla.  Valmiiden ja keskeneräisten kiinteistöhankkeiden markkina-arvo Hoivatilojen taseessa oli 30.6.2018 noin 302 miljoonaa euroa.

Kokoluokka ja toimiala: Mid cap / Rahoitus
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Pienet helmet -erikoistapahtuma 12.9. Helsingissä kello 16:00–19:45 sekä Oulun Pörssi-ilta 8.11.2018 klo 17–19:15.

VMP Group

VMP on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. Yhtiö toimii Suomessa, Ruotsissa ja Virossa ja sillä on vuokratyövoiman rekrytointipisteet Virossa ja Romaniassa. Vuonna 2017 VMP:n liikevaihto oli 109,5 miljoonaa euroa.

Kokoluokka ja toimiala: First North / teollisuustuotteet ja -palvelut
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Pienet helmet -erikoistapahtuma 12.9. Helsingissä kello 16:00–19:45

Alma Media

Alma Media on palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa asiakkailleen kasvua digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntäen myös tietopalveluilla, järjestelmä- ja asiantuntijapalveluilla sekä mainosratkaisuilla. Alma Median toiminta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Alma Median vuoden 2017 liikevaihto oli 367,3 miljoonaa euroa.
Kokoluokka ja toimiala: Mid Cap / kulutuspalvelut
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Tampereen Pörssi-ilta 30.10.2018 klo 17:00–19:15 ja Helsingin Pörssi-ilta 26.11.2018 klo 17:00–19:15.

Altia

Altia on alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa, Virossa ja Latviassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Yhtiö valmistaa, maahantuo, markkinoi ja jakelee sekä omia että päämiestensä tuotteita. Pohjoismaiden ja Baltian lisäksi tuotantoa on Ranskan Cognacissa. Altia vie alkoholijuomia noin 30 maahan Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Sen liikevaihto oli 359,0 miljoonaa euroa vuonna 2017.

Kokoluokka ja toimiala: Mid Cap / kulutustavarat
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Helsingin Pörssi-ilta 26.11.2018 klo 17:00–19:15.

Citycon

Citycon on päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 4,5miljardia euroa. Citycon on markkinajohtaja Suomessa ja se on markkinajohtajien joukossa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa ja sillä on jalansija Tanskan markkinoilla.

Kokoluokka ja toimiala: Large Cap / Rahoitus
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Pörssi-ilta Tampereella 21.11.2018 klo 17–19.15 ja Helsingin Pörssi-ilta 26.11.2018 klo 17:00–19:15.

Detection Technology

Detection Technology on globaali röntgenilmaisimien ratkaisutoimittaja lääketieteen, turvallisuusalan ja teollisuuden sovelluksiin. Yhtiön liikevaihto kasvoi 18 prosenttia 89 miljoonaan euroon vuonna 2017. Yhtiöllä on 240 asiakasta 40 maassa. Detection Technologyn palveluksessa on yli 450 henkilöä Suomessa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

Kokoluokka ja toimiala: First North / teollisuustuotteet ja -palvelut
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Oulun Pörssi-ilta 8.11.2018 klo 17–19:15.

KONE

KONE valmistaa hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä tarjoaa ratkaisuja laitteiden huoltoon ja modernisointiin rakennusten koko elinkaaren ajan. Se on yksi maailman johtavista yrityksistä alallaan. Vuonna 2017 KONEen liikevaihto oli 8,9 miljardia euroa ja vuoden 2017 lopulla henkilöstömäärä oli yli 55 000.

Kokoluokka ja toimiala: Large Cap / Teollisuustuotteet ja -palvelut
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Pörssi-ilta Tampereella 21.11.2018 klo 17–19.15.

Marimekko

Marimekko on suomalainen designyritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Marimekko-tuotteita myydään noin 40 maassa. Marimekko-myymälöitä on noin 160 eri puolilla maailmaa. Keskeisiä markkinoita ovat Pohjois-Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Aasian-Tyynenmeren alue. Konsernin palveluksessa on noin 450 henkeä. Vuonna 2017 tuotteiden brändimyynti oli 193 miljoonaa euroa ja yhtiön liikevaihto 102 miljoonaa euroa.

Kokoluokka ja toimiala: Small Cap / Kulutustavarat.
Näet Marimekon seuraavissa tapahtumissa: Pörssiaamu Helsingissä 1.11.2018 klo 8–10:30.

Ponsse

Ponsse on erikoistunut tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden tuotantoon, myyntiin, huoltoon ja tietojärjestelmiin. Yhtiö on yli 13 000 metsäkoneen kokemuksella yksi maailman johtavia metsäkonevalmistajia. Konserniin kuuluu 12 tytäryhtiötä ja 32 jälleenmyyjää eri puolilla maailmaa, ja yhtiö työllistää noin 1500 henkilöä. Yhtiön liikevaihto oli 576,6 miljoonaa euroa vuonna 2017.

Kokoluokka ja toimiala: Mid Cap / Teollisuustuotteet ja -palvelut
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Turun Pörssi-ilta 14.11.2018 klo 17–19:15.

Pöyry

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyritys, joka tarjoaa liikkeenjohdon konsultointia sekä palveluita koko projektin elinkaaren ajan – vuosittain yli 10 000 projektiin 100 maassa. Pöyry suunnittelee ja toteuttaa energia-, teollisuus- ja infratoimialojen hankkeita. Yhtiön liikevaihto oli 522,3 miljoonaa euroa vuonna 2017.

Kokoluokka ja toimiala: Mid Cap / teollisuustuotteet ja -palvelut.
Osallistuu seuraaviin tapahtumiin: Pörssiaamu Helsingissä 1.11.2018 klo 8–10:30.

Sanoma

Sanomalla on toimintaa viidessä maassa ja yhteensä 4 400 työntekijää. Sanoma tarjoaa sisältöjä kuluttajille, markkinointiratkaisuja yritysasiakkaille sekä opettajille menetelmiä lasten taitojen kehittämiseen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 1,3 miljardia euroa.

Kokoluokka ja toimiala: Large Cap / Kulutuspalvelut
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Turun Pörssi-ilta 14.11.2018 klo 17–19:15 ja Pörssi-ilta Espoossa 19.11.2018 klo 17–19:15.

Scanfil

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja. Scanfil tarjoama palvelukokonaisuus ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Yhtiö on markkinajohtaja Pohjoismaissa, toimialansa suurimpien joukossa Euroopassa ja merkittävä toimija globaaleilla markkinoilla. Scanfilin liikevaihto vuonna 2017 oli 529,9 miljoonaa euroa.

Kokoluokka ja toimiala: Mid Cap / Teollisuustuotteet ja -palvelut
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Oulun Pörssi-ilta 8.11.2018 klo 17–19:15 ja Pörssi-ilta Espoossa 19.11.2018 klo 17–19:15.

Tokmanni

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju myymälöiden määrällä ja liikevaihdolla mitattuna sekä Suomen ainoa valtakunnallinen halpakauppaketju. Vuoden 2017 lopussa Tokmannilla oli 175 myymälää eri puolella Suomea. Tokmannin palveluksessa on noin 3 200 henkilöä, joista vuonna 2017 86 % työskenteli myymälöissä, 6 % varastossa ja 8 % tukitoiminnoissa. Vuonna 2017 Tokmannin liikevaihto oli 797 miljoonaa euroa.

Kokoluokka ja toimiala: Mid Cap / Kulutuspalvelut
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Pörssiaamu Helsingissä 1.11.2018 klo 8–10:30 ja Turun Pörssi-ilta 14.11.2018 klo 17–19:15.

UPM

Biometsäteollisuuteen keskittyvän UPM:n liiketoimintoihin kuuluvat muun muassa paperi, vaneri, sahatavara, sellu, biopolttoaineet ja biokemikaalit. Yhtiön tuotteet valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä.  Ne tarjoavat vaihtoehtoja uusiutumattomista, fossiilisista raaka-aineista valmistetuille tuotteille. Yhtiön liikevaihto euroina on noin 10 miljardia, tuotantoa on 12 maassa ja työntekijöitä UPM:ssä on yli 19 000.

Kokoluokka ja toimiala: Large Cap / Perusteollisuus
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Pörssi-ilta Espoossa 19.11.2018 klo 17–19:15.

Uponor

Uponor on johtava kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Yhtiö palvelee asuntorakentamisen, teollisuus-, liike- ja julkisen rakentamisen sekä kunnallistekniikan ja ympäristörakentamisen segmenttejä. Yhtiön liikevaihto oli 1,17 miljardia euroa vuonna 2017.

Kokoluokka ja toimiala: Large Cap / Teollisuustuotteet ja -palvelut.
Osallistuu seuraaviin Pörssi-iltoihin: Pörssi-ilta Tampereella 21.11.2018 klo 17–19.15.

 

Ensikertalainen tai jo tuttu vieras – tervetuloa mukaan, osaamiseen tai salkun kokoon katsomatta!

 

Tilaamalla Pörssisäätiön viikoittaisen uutiskirjeen saat tiedon ajankohtaisista tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi.

Kuva: Minna Heusala

Avainsanat:Pörssi-ilta
Jaa artikkeli

Kommentit