Pörssisäätiön Sijoituskoulu auttaa alkuun sijoittamisessa

Sijoittaminen ei ole niin vaikeaa kuin usein luullaan, eikä siihen vaadita suuria säästöjä. Pörssisäätiön Sijoituskoulu nettisivuilla sekä ilmaiset Sijoituskoulutapahtumat opastavat alkuun.

Sijoituskoulu: Näin tehdään sijoitussuunnitelma. Kuvituskuvassa miniatyyriostoskärryt on täytetty kolikoilla.

Pörssisäätiö on julkaissut uudistetun Sijoituskoulun nettisivuillaan. Sen oppitunneilla käydään läpi askel askeleelta, miksi sijoittaminen kannattaa, mitä keskeiset käsitteet tarkoittavat, millainen suunnitelma itselleen kannattaa tehdä, kuinka sijoituskohteita valitaan ja miten osakkeita käytännössä ostetaan. Omista oppitunneistaan selviää myös se,  miten osakesäästötiliä käytetään ja miten yksityissijoittaja voi sijoittaa vastuullisesti.

Oppitunnit sisältävät selkeiden tekstien lisäksi tiiviitä videoita, havainnollistavia kuvia ja konkreettisia esimerkkejä.

Tehokkaan aloituksen sijoittamiseen saa myös Sijoituskoulutapahtumista, joita Pörssisäätiö järjestää Tampereella, Turussa, Oulussa ja Helsingissä. Noin tunnissa käydään läpi aloittamisen kannalta olennaisimmat asiat. Tapahtumiin on vapaa pääsy, ja ne löytyvät Pörssisäätiön tapahtumakalenterista.

Verkosta löytyvät ilmaiset Pörssisäätiön oppaat tarjoavat mahdollisuuden perehtyä entistä paremmin sijoittamisen maailmaan.

Jaa artikkeli

Kommentit