Valmiita materiaaleja talousopetukseen

28.01.2022

Pörssikerho opiskelijoille

Pörssikerho on suunnattu sijoittamisen vasta-alkajille. Sisällöt sopivat toisen asteen opiskelijoille ja korkeakouluopetukseen. Oppitunteja on viisi.

  • Lisätietoa Pörssikerhosta tästä.
  • Pörssikerhon videoihin pääset suoraan tästä.


Opiskelijoiden pörssipäivä

Pörssisäätiö järjestää Opiskelijoiden pörssipäivän muutaman kerran vuodessa. Luokat voivat osallistua niihin reaaliajassa, mutta ohjelmaa voi katsoa myös myöhemmin. Pörssipäivässä on aina ajankohtainen talouskatsaus ja vaihtuva pörssiyhtiö.


Pörssitapaamiset

Pörssitapaamiset ovat nuorille suunnattuja katsauksia talouden sen hetkiseen tilaan ja sijoittamiseen.

  • Tuoreimpiin Pörssitapaamisiin pääset tästä


Pörssi-illat

Pörssisäätiö järjestää yksityissijoittajille tarkoitettuja suosittuja pörssi-iltoja maaliskuussa, toukokuussa, syyskuussa ja marraskuuussa, useita iltoja joka kuukausi. Illoista tehdään tallenteet. Niissä erityisesti vierailevan ekonomistin talouskatsaus on käyttökelpoista materiaalia opetuksessa. Katsaus kestää noin 15 minuuttia.

 


RAHAVIIKKO

Kansainvälisellä Rahaviikolla (Global Money Week) tarjotaan joka koulupäivälle valmiit oppimateriaalit yläkouluun ja toiselle asteelle. Aiheet sellaisia, jotka nuorten pitää osata, kun muuuttavat omilleen.

Materiaalit ovat osoitteessa www.rahaviikko.fi, ja niitä voi käyttää opetuksessa koska tahansa.


Kaikki Pörssisäätiön talousopetukseen sopivat videot

Jaa artikkeli

Kommentit