Ketteryys auttaa työntekijöitä

20.05.2022

Tämä palkinto todella edustaa sitä ydintä, mitä me olemme. Muutoksentekijöitä, Tecnotreen toimitusjohtaja Padma Ravichander sanoi. 

”Ole muutos, jonka haluat maailmassa nähdä. Tunnettu viisaus pätee nyt palkittavaan yritykseen. Palkittava teknologiatoimittaja tekee työllään mahdolliseksi sen, että myös kaikkein köyhimpien maiden asukkaat, sadat miljoonat ihmiset, pääsevät käyttämään digitaalisia terveydenhuolto- , koulutus- ja maksuliikennepalveluita”, Pörssigaalassa Muutoksentekijä-palkinnon jakanut Milttonin varatoimitusjohtaja Katri Makkonen sanoi.

Mutoksentekijänä Pörssigaalassa palkittiin teknologiatoimittaja Tecnotree Espoosta.

”Tämä palkinto kuuluu tiimilleni”, toimitusjohtaja Padma Ravichander sanoi.

Toimitusjohtaja kuvaili Tecnotreetä näin: reilu nelikymppinen suomalaisyhtiö, joka ratkoo globaaleja telekommunikaatio-ongelmia tarjoaa digitaalisia ohjelmistoja yli 70 maahan. Yli miljardi kirjautunutta käyttäjää.

”Viimeksi kuluneen kymmenen vuoden aikana olemme muuttaneet yhtiömme ketteräksi. Se auttaa työntekijöitämme keksimään ja luomaan jatkuvasti maailmanluokan digitaalisia ohjelmistoja”, Ravichander kertoi.

Katso Tecnotreen Padma Ravichanderin puhe tästä. 

Teksti: Eeva Ketvel
Kuva: Tuomas Pietinen
Video: Capital AV

Haluatko tietoa yksityissijoittajille ajankohtaisista asioista säännöllisesti sähköpostiisi? Tilaa Pörssisäätiön Sijoittajan ajankohtaiskatsaus!

Jaa artikkeli

Kommentit