Vårens Börskvällar slut

08.05.2012

I vår arrangerade Börsstiftelsen åtta Börskvällar på sju orter. Vid evenemangen presenterade sig tio börsbolag och publiken uppgick totalt till cirka 2 000 personer. Enligt feedbacken var tillställningarna  mycket välkomna, privatplacerare uppger att kvällarna är nyttiga och erbjuder stöd för placeringsbeslut. Vid Börskvällarna har alla intresserade möjlighet att träffa bolagens högsta ledning, bekanta sig med bolagens verksamhet och få aktuell information om utsikterna för marknaden.

Serien med Börskvällar ordnas igen i november. Vi informerar närmare om dem när orterna och de deltagande bolagen klarnar.

I början av september ordnar vi också en Börskväll för börsens små pärlor i Helsingfors. Närmare information på våra sidor. Alla som är intresserade av aktiesparande är hjärtligt välkomna.

Börsstiftelsen tackar alla placerare och bolag som deltagit i vårens Börskvällar.

Share article

Kommentarer