Börsbolagens bästa placerarsidor på nätet

30.01.2014

Nu är det igen dags att värdera vilket börsbolag som har de bästa placerarsidorna på internet. I fjol vann Lemminkäinen hela tävlingen, de stora börsbolagens serie vanns av Wärtsilä och de små och mellanstora bolagens serie av Lemminkäinen.

Börsstiftelsen och Placeringsanalytikerna r.f. får i år hjälp med utvärderingen av studeranden vid Haaga-Helia under ledning av Annika Sandström.

De inhemska privata placerarna är till stor del beroende av informationen på bolagens nätsidor. Därför utgör nivån på den inhemska placerarinformationen ett viktigt kriterium i tävlingen. Sidorna utvärderas även från analytikernas, den akademiska forskningens samt marknadsövervakningens synvinkel.

Man anmäler sig inte till tävlingen utan alla placerarsidor för finländska börsbolag utvärderas. Resultaten för Bästa placerarsidor på nätet –tävlingen publiceras i Börshuset förmiddagen den 6 mars 2014.

 

 

Share article

Kommentarer