Ville Kopra till Börsstiftelsen

14.08.2014

Ville_Kopra-150x150

Pol.mag. Ville Kopra har börjat vid Börsstiftelsen som kapitalmarknadssakkunnig.  Befattningen är ny.

Kopra har tidigare arbetat bland annat vid FFC (Finlands Fackförbunds Centralorganisation) samt senast vid Finansministeriet som den tidigare finansministerns Jutta Urpilainens ekonomipolitiska specialmedarbetare.

”Vår avsikt är att tillföra information och nya synvinklar till samhällsdiskussionen för att stöda utvecklingen av kapitalmarknaden. Ville stärker vår sakkunnighet  i detta jobb”, konstaterar Börsstiftelsens verkställande direktör  Sari Lounasmeri.

Börsstiftelsen främjar värdepapperssparande och utvecklandet av kapitalmarknaden i Finland. Verksamheten finansieras med hyresinkomster från Börshuset, som stiftelsen äger.

 

 

 

Share article

Kommentarer