Kasvuhakuiset Administer ja Digia esittäytyivät Pörssi-illassa

Kasvua hakevat Administer ja Digia esittäytyivät yksityisijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille Pörssi-illassa.

Artikkeli
24.5.2023
Lukuaika
1 min

Talous- ja palkkahallinnon palveluja tarjoavaa Administeriä esitteli toimitusjohtajana toukokuussa aloittanut Kimmo Herranen. Administer listautui pörssiin vuonna 2021, mikä on osaltaan mahdollistanut yrityksen kasvun. Herranen kertoi muiden muassa Administerin viime aikojen yrityskaupoista, joita on ollut useita.

Ohjelmisto- ja palveluyritys Digian kasvutarinasta kertoi toimitusjohtaja Timo Levoranta. Hän esitteli yrityksen vuosien 2023–2025 strategian. Kiinnostusta herätti muiden muassa Digian uudista ja kasva -vaihe, jonka aikana yrityksen johtoryhmääkin on kehitetty.

Talousnäkymistä kertoi Aktian pääekonomisti Lasse Corin. Hänen mukaansa maailmantalouteen kuuluu yllättävänkin hyvää. Corin kävi läpi esimerkiksi ostopäällikköindeksin ja globaalin konttirahdin trendejä.

Pörssisäätiön järjestää vuosittain yli kymmenen maksutonta Pörssi-iltaa, jotka on suunnattu osakesijoittamisesta kiinnostuneille. Pörssi-illoissa toimitusjohtajat esittelevät yritystään sijoituskohteena, ja he vastaavat myös yleisökysymyksiin. Mukana myös eturivin ekonomisti, joka arvioi talouden näkymiä ja markkinatilannetta.

Tulossa olevat Pörssi-illat löytyvät täältä.

Katso video tiistain Pörssi-illasta: