Toimitusjohtajat lavalla

Pörssi-illat

Toimitusjohtajat kertovat yhtiöistään sijoituskohteena

Pörssisäätiön suositut Pörssi-illat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Pörssiyhtiöiden esittelyyn keskittyviä tilaisuuksia järjestetään keväällä ja syksyllä.

Pörssi-illoissa esitellään kotimaisia pörssiyhtiöitä. Tilaisuudessa on aina mukana 2–3 yhtiötä, joiden esittelystä vastaa yhtiön toimitusjohtaja.  

Esittelyssä näkökulmana on yhtiö sijoituskohteena ja esillä yhtiön liiketoiminta ja sijoittajan kannalta kiinnostavat asiat. Aikaa on varattu myös yleisökysymyksille, jotka usein keskittyvät yhtiön ajankohtaiseen tilanteeseen. 

Pörssi-illassa tarjotaan myös katsaus taloustilanteeseen. Suhdannetilanteesta ja markkinanäkymistä kertoo yleensä tunnettu ekonomisti.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille. Pörssi-illat ovat myös maksuttomia, mutta niihin on hyvä ilmoittautua ennakkoon. Eniten tilaisuudesta on hyötyä pörssiyhtiöille ja osakesijoittamisesta kiinnostuneille.

Pörssisäätiö järjestää Pörssi-iltoja tavallisesti maalis-huhtikuussa ja loka-marraskuussa. Syyskuussa, marraskuussa sekä maaliskuussa ja toukokuussa. 

Katso seuraavat Pörssi-illat tapahtumakalenterista ja varmista paikkasi ilmoittautumalla mukaan!

Pörssi-ilta kestää 1,5–2 tuntia.

Pörssi-iltaan kannattaa ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus ja tarvittaessa videolinkki. Ilmoittautua voi tapahtumakalenterin kautta. 

Pörssi-iltoja järjestetään Helsingissä Pörssitalon vanhassa meklarisalissa sekä verkossa. Kysynnän mukaan joskus myös Tampereella ja Oulussa.

Tallenteet Pörssi-iltoihin kootaan Pörssisäätiön sivuille.

Pörssisäätiö edistää kaikkien mahdollisuuksia sijoittaa osakkeisiin, vaurastua ja vaikuttaa omistajana. Siksi tarjoamme tietoa pörssiyhtiöistä ja pitkäjänteisestä osakesijoittamisesta.

Pörssisäätiöllä edellyttää tapahtumiin osallistuvia kohtelemaan kanssaihmisiään kunnioittavasti eikä hyväksy asiatonta käytöstä. Pörssi-iltaan ei ole erityistä pukukoodia.