Maksutonta hyötytietoa

Tilaa itsellesi sopiva uutiskirje

Haluatko maksutonta hyötytietoa sijoittamisesta ja säästämisestä? Tule mukaan Pörssisäätiön sisäpiiriin!

Valitse alta itsellesi sopivimmat uutiskirjeet ja tee tilaus. Voit myös tilata Pörssisäätiö tiedotteet sekä kutsut kaikkiin Pörssisäätiön maksuttomiin tapahtumiin.

Emme kerää tilaajista turhia tietoja. Tietosuojakäytäntömme löydät Rekisteri- ja tietosuojaselosteestamme. Uutiskirjeen, tiedotteiden tai tapahtumakutsujen tilaamisen voi peruuttaa vaivattomasti sähköpostin lopussa olevasta linkistä.

Osakesijoittajan viikkokirje

Kokoamme osakesijoittamisesta kiinnostuneille ja osakesijoittajille hyödyllisen uutiskirjeen joka viikko. Viikkokirje ottaa kantaa markkinatilanteeseen,nostaa esille puheenaiheita, antaa ikivihreitä neuvoja sekä kertoo kiinnostavista tapahtumista. Tilaamalla viikkokirjeen pääset sisäpiiriin myös sijoittamiseen ja omistamiseen liittyvästä lainsäädännöstä, jonka muutoksia seuraamme tavallisen osakesijoittajan näkökulmasta. Katso esimerkki viikkokirjeestä.


Opettajien uutiskirje

Opettajille lähetämme uutiskirjeen noin neljä kertaa vuodessa. Kokoamme uutiskirjeet erikseen peruskoulun yläkoulun opettajille sekä toisen asteen opettajille. Opettajien uutiskirjeet nostavat esille nuoria kiinnostavia teemoja ja koulutuksia sekä opettajille suunnattuja tilaisuuksia ja oppitunneilla hyödynnettävissä olevaa aineistoa.


Päättäjän uutiskirje

Päättäjille lähetämme uutiskirjeen noin neljännesvuosittain. Päättäjän uutiskirje keskittyy Pörssisäätiön näkemyksiin ja ehdotuksiin. Jos olet poliitikko tai kansanedustaja, työskentelet rahoitusalalla tai pääomamarkkina-aiheiden tai niiden lainsäädännön parissa, tilaa Päättäjien uutiskirje.


Kutsut Pörssisäätiön tapahtumiin

Pörssisäätiö järjestää vuosittain kymmeniä maksuttomia tilaisuuksia. Tilaamalla kutsut kaikille avoimiin tilaisuuksiin tiedät ensimmäisten joukossa, milloin seuraava Pörssi-ilta järjestetään tai milloin on taas tulossa Pörssisäätiön suosittu Sijoitusvalmennus.


Pörssisäätiön tiedotteet

Pörssisäätiön lähettää tiedotteita osakesijoittamisen ajankohtaisista asioista sekä Pörssisäätiön näkemyksistä. Suosittelemme tiedotteiden tilaamista median edustajille ja muille näkemyksistämme kiinnostuneille.