Tutustu pörssiyhtiöihin

Pörssisäätiö edistää kaikkien mahdollisuuksia sijoittaa ja vaurastua. Tarjoamme tietoa pörssiyhtiöistä ja järjestämme tapahtumia, joissa yhtiöihin ja niiden avainhenkilöihin pääsee tutustumaan. 

Järjestämme keväisin ja syksyisin kaikille avoimia Pörssi-iltoja, joissa toimitusjohtajat esittelevät yhtiötään sijoituskohteena. Pörssi-illassa on yleensä mukana kolme yhtiötä, ja aikaa on varattu myös yleisökysymyksille.  

Kuukauden yhtiö -artikkelisarjassa esittelemme yhteistyössä Nasdaq Helsingin kanssa listautuneita yhtiöitä. Sarjassa on esitelty etenkin First North -kasvumarkkinan pieniä ja keskisuuria yrityksiä. 

Voit itse vertailla haluamiasi yhtiöitä tunnuslukujen avulla maksuttomassa Liisan lista -palvelussamme. Vapaasti ladattava Osakeopas taas tarjoaa olennaiset asiat pörssiyhtiöien osakkeista ja myös johdatuksen tunnuslukujen hyödyntämiseen.     

Jos olet kiinnostunut siitä, mihin muut sijoittavat, tutustu tuoreimpaan Sijoittajabarometriin. Barometri listaa muiden muassa yksityissijoittajien kiinnostavimmat sijoituskohteet kaksi kertaa vuodessa.

Tietoa pörssiyhtiöistä

Toimitusjohtajat lavalla

Pörssi-illat

Pörssi-illat ovat oiva tiedonlähde osakesijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Niissä toimitusjohtajat esittelevät yhtiönsä sijoituskohteena. 

Tuntumaa tuoreisiin listayhtiöihin

Artikkelisarja: Kuukauden yhtiö

Pörssisäätiö ja Nasdaq Helsinki esittelevät joka kuukausi pörssiyhtiön. Artikkelisarjassa keskitytään tuoreisiin listautujiin ja kasvumarkkina First Northin yhtiöihin.

Sijoittajan pulssilla

Sijoittajabarometri

Sijoittajabarometri luotaa osakesijoittajien pulssia kaksi kertaa vuodessa. Barometri kertoo kiinnostavimmat yhtiöt ja odotukset markkinakehityksestä.

Osakkeenomistajan perusteos

Osakeopas

Osakeopas on jokaisen osakkeenomistajan perusteos. Se kertoo millaisia sijoituskohteita pörssiyhtiöt ovat.

Näin tuotot kasvavat

Korkoa korolle -laskuri

Pörssisäätiön Korkoa korolle -laskurilla voit itse arvioida millaiseen tuottoon voi sijoittamalla päästä.