Ohjelma peruskoulun käyneille nuorille

Hae Pörssilähettilääksi

Pörssilähettiläskoulutus on tarkoitettu 15–20-vuotiaille nuorille, jotka haluavat oppia oman talouden hallinnasta. Maksuttomassa kolmipäiväisessä ohjelmassa saa myös esiintymiskokemusta.

Lähettiläitä Pörssitalon linnanpihalla.

Pörssilähettiläs-ohjelmaan voi hakea kuka tahansa 15–20-vuotias nuori, joka on käynyt peruskoulun, kun koulutus alkaa. Pörssilähettiläs-ohjelmaan pääseminen ei vaadi eritysosaamista taloudesta, vaan into ja halu oppia ratkaisee.

Koulutus keskittyy oman talouden hallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen. Koulutus kestää kolme päivää.

  • Opit kolmessa päivässä sijoittamaan osakkeisiin! Saat koulutusta taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta talouden huippuasiantuntijoilta.
  • Saat esiintymiskokemusta, mistä on hyötyä myös tulevaisuudessa.
  • Tutustut samanhenkisiin ihmisiin ja pääset osaksi kaikkien Pörssilähettiläiden alumniverkostoa.
  • Saat todistuksen kolmepäiväiseen koulutukseen osallistumisesta. Jos jatkat ohjelmassa pidempään ja teet kouluvierailuja, saat todistuksen myös vapaaehtoistoiminnasta. Molemmista suorituksista voit saada opintopisteen. Varmista ennakkoon, miten opintosuoritukset hyväksytään omassa koulussasi.
  • Pääset mukaan erilaisiin tapahtumiin, joissa tapaat muita Pörssilähettiläitä.
  • Olet mukana vapaaehtoisohjelmassa, jonka tavoitteena on edistää nuorten talousosaamista. Pörssilähettiläät kiertävät pareittain peruskouluissa kertomassa oman talouden hallinnasta, säästämisestä ja sijoittamisesta.
  • Saat ajankohtaista tietoa taloudesta ja sijoittamisesta. Lähetämme Pörssilähettiläille maksuttoman sijoittajan ajankohtaiskatsauksen kerran viikossa.

Pörssilähettiläät on Pörssisäätiön vapaaehtoisohjelma, joka parantaa nuorten talousosaamista. Pörssilähettiläs-ohjelmaan haetaan mukaan valitsemalla itselle sopiva koulutusajankohta tapahtumakalenterista, ja täyttämällä hakulomake.

Otamme jokaiseen hakijaan yhteyttä ennen kuin koulutus alkaa. Jos haluat lisätietoja, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen porssilahettilaat (at) porssisaatio.fi.