Pörssisäätiö edistää osakesijoittamista

Pörssisäätiö on voittoa tavoittelematon asiantuntijaorganisaatio, joka edistää kaikkien mahdollisuuksia sijoittaa osakkeisiin, vaurastua ja vaikuttaa omistajana yhteiskuntaan.

Tarjoamme tietoa, koulutusta ja näkemyksiä oman talouden hallinnasta ja pitkäjänteisestä osakesijoittamisesta. Vaikutamme siihen, että pääomamarkkinoiden sääntely ja käytännöt olisivat omistajamyönteisiä.

Ajattelemme, että ajan mittaan jokaisesta suomalaisesta voi tulla omistaja. Omistaja vaikuttaa valinnoillaan ja päättävät esimerkiksi millaiset yritykset ja hankkeet saavat rahoitusta sekä keitä yritysten hallituksiin valitaan.

Parhaimmillaan Kotimaisen omistajuuden yleistymisestä seuraa hyvän kehä.

Parhaimmillaan kotimaisen omistajuuden yleistymisestä seuraa hyvän kehä: yksityishenkilöt vaurastuvat, yritykset saavat kasvurahoitusta, talouteen syntyy kasvua ja työpaikkoja sekä hyvinvointiyhteiskunnalle verotuloja.

Toimimme riippumattomasti ja puolueettomasti. Rahoitamme toimintamme omistamamme Pörssitalon vuokratuotoilla. Toimintaamme ohjaavat strategiamme ja arvomme: puolueettomuus, rohkeus, faktapohjaisuus ja yhdessä menestyminen. Olemme sitoutuneet toimimaan myös vastuullisesti.

Pörssisäätiö on perustettu vuonna 1985. Säännöissä säätiön tehtäväksi määritellään arvopaperisäästämisen ja arvopaperimarkkinoiden edistäminen.

Tutustu meihin

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Ota yhteyttä pörssisäätiöläisiin! Tai tule käymään toimistollamme, joka sijaitsee Helsingin historiallisessa Pörssitalossa.

Tietoa meistä

Näin vaikutamme

Pörssisäätiö ajaa omistajamyönteistä sääntelyä. Listaamme tavoitteemme avoimesti ja toimimme riippumattomasti.

Katso tiedotteet

Medialle

Pörssisäätiön viestintä auttaa löytämään parhaat haastateltavat, olennaiset tiedot ja kiinnostavimmat näkemykset.

Hae apurahaa

Pörssisäätiön apurahat   

Pörssisäätiön tukee tutkimusta myöntämällä apurahoja. Niiden avulla pyrimme herättämään keskustelua sijoittamisesta ja pääomamarkkinoista.   

Perehdy Pörssitaloon

Pörssitalo ja sen historia

Pörssisäätiö omistaa Helsingin historiallisen Pörssitalon, ja rahoittaa toimintansa sen vuokratuotoilla.