Pörssilähettiläät kertovat

Nuorten kokemuksia Pörssilähettiläät-ohjelmasta

Pörssilähettiläät-ohjelma on avoin kaikille 15–20-vuotiaille nuorille, jotka ovat käyneet peruskoulun. Ohjelmassa oppii oman talouden hallinnasta, säästämisestä ja sijoittamisesta sekä pääsee kertomaan samoista aiheista muille nuorille.

Näin nuoret itse kertovat ohjelmasta: 

Lotta Laurila: “Pörssilähettiläs-ohjelmassa on ollut todella kivaa! Olen oppinut paljon uutta ja tästä on jäänyt tosi paljon käteen.“ 

Elias Riihelä: “Pörssilähettiläänä pääsen auttamaan muita ja hyödyn myös itse: opin uutta, pääsen harjoittelemaan esiintymistaitoja, tapaan uusia ihmisiä ja saan uusia kontakteja. On ollut todella hauskaa!”   

Anton Piippo: “Suosittelen Pörssilähettilääksi hakemista koko sydämellä! Pääsee oikeasti oppimaan uutta ja tapaamaan kiinnostavia ihmisiä. Ja mikä parasta, pääset kertomaan oppimastasi myös muille.” 

Katso videolta, kuinka nuoret itse kertovat Pörssilähettiläs-ohjelmasta.

Matias Kaijomaa: ”Pörssilähettiläs-ohjelma on todella hyvä tapa vaikuttaa sekä oppia sijoittamisesta ja taloudesta!”

Saga Lavi: “Minusta parasta on se, että on oikeasti päässyt opettamaan nuorelta nuorelle. Tykkään siitä, kun näkee, miten joku oppii siitä, kun on selittänyt jotain. Se on ihan parasta.”

Leo Ollikka: “Tässä on oppinut itse tosi paljon. Ohjelmassa pääsimme tapaamaan konkarisijoittajia. Oli todella kivaa päästä keskustelemaan ja ylipäätään verkostoitumaan ja tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä.”