Perehdy Pörssitaloon

Pörssisäätiö omistaa Pörssitalon

Pörssisäätiö omistaa vuonna 1912 rakennetun Helsingin Fabianinkadulla sijaitsevan historiallisen Pörssitalon. Pörssisäätiö rahoittaa toimintansa Pörssitalon vuokratuotoilla.

Pörssitalo on Fabianinkadulla Helsingissä sijatseva ylväs kivitalo. Se on yli satavuotisen historiansa aikana todistanut merkittäviä hetkiä niin maamme liike-elämän kuin ravintolakulttuurin saralla ja palvelee yhä samoissa tehtävissä.

Etsitkö toimitiloja? Tule vuokralaiseksi Pörssitaloon

Historiallisessa Pörssitalossa on vuokrattavissa toimisto- ja varastotilaa. Pörssitalo sijaitsee osoitteessa Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki.

Tilojen pitkäaikaista vuokraamista koskeviin tiedusteluihin vastaa Pörssitalon isännöitsijä Jouni Nylund Julius Tallberg Kiinteistöistä. Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen jouni.nylund (at) tallberg.fi.

Haluatko järjestää juhlat Pörssitalolla? 

Pörssitalon alakerrassa sijaitsee tilausravintola Restaurant Pörssi, jonka toiminnasta vastaa Noho Partners. Jos haluat järjestää tilaisuuden Pörssitalossa, ole yhteydessä NoHo Partnersin myyntiin puhelimitse +358 9 6128 6100 tai sähköpostitse myynti (at) noho.fi. 

Kuvaaminen Pörssitalolla

Kuvauksen järjestäminen ravintolasalissa tai Pörssisalissa edellyttää tilaisuuden järjestämistä. Emme valitettavasti voi ottaa Pörssitalon linnanpihalle tai muihin yleisiin tiloihin ulkopuolisia kuvauksia.

Pörssitalon arkkitehtuuria leimaavat julkisuvun särmikäs harmaagraniitti ja pylväistöt sekä toisaalta valoisa, punatiilipintainen lasikattoinen linnanpiha portaineen ja kerroksista avautuvine parvekkeineen ja kaarikäytävineen. Pörssitalon on piirtänyt arkkitehti Lars Sonck, joka tunnetaan useista 1900-luvun alun hienoimmista jugendtaloista.

Pörssitalossa sijaitsee Pörssisäätiön toimisto. Talossa toimivat myös Pörssiklubi, tilausravintola Restaurant Pörssi, Nasdaq Helsinki, asianajotoimisto Hankintajuristit ja varainhoitoyhtiö Siqnum. Katutason liiketiloissa sijaitsee MaxMaran kaksi myymälää sekä Muotikuu.

Pörssitalon laskutusosoite

Pörssisäätiö vastaanottaa laskuja mieluiten sähköisesti:

Operaattori / Verkkolaskuosoite / OVT-tunnus
Apix Messaging Oy (003723327487) / 003702214619 / 003702214619

Jos ette voi lähettää verkkolaskua, pdf-tiedoston voi laittaa sähköpostilla skannauspalveluun osoitteeseen 003702214619@procountor.apix.fi