Tule mukaan Pörssilähettilääksi!

Tule mukaan Pörssilähettilääksi, osaksi unohtumatonta kokemusta! Pörssilähettiläskoulutukseen voi osallistua kuka tahansa 15-18 -vuotias nuori, joka on koulutuksen alkaessa päättänyt peruskoulun. Mitään ennakkotietoja et tarvitse – ainoa vaatimus on innostus osallistua. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan koulutukseen täyttämällä lomake sivun lopusta.

Pörssilähettiläät ovat Pörssisäätiön kouluttamia nuoria, jotka kertovat yläkouluissa oman talouden hallinnasta, säästämisestä, sijoittamisesta ja vaurastumisesta. Lähettiläsohjelmaan voi hakea kuka tahansa kiinnostunut, 15–18-vuotias nuori, joka on koulutuksen alkaessa päättänyt peruskoulun. Voit siis hakea koulutuksiin myös jo 9. luokan kevätlukukaudella.

Pörssilähettiläänä:

  • Saat koulutusta taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta talouden huippuasiantuntijoilta. Opit kaiken tarvittavan Pörssilähettiläsesitysten pitämiseen ja kuulet kiinnostavia puheenvuoroja taloudesta.
  • Tutustut samanhenkisiin ihmisiin ja pääset osaksi unohtumatonta kokemusta ja Pörssilähettiläiden yhteisöä.
  • Tapaat talousalan ammattilaisia ja pääset mukaan Pörssilähettiläille järjestettäviin tapahtumiin. Myöhemmin olet osa lähettiläiden alumniverkostoa.
  • Opit tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä taitoja, kuten esiintymistä.
  • Saat todistuksen ohjelmaan osallistumisesta. Voit tiedustella koulultasi myös mahdollisuutta saada kurssisuoritus ohjelmaan osallistumisesta.
  • Olet mukana tekemässä tärkeää työtä: kehittämässä nuorten talousosaamista ja inspiroimassa heitä hyvään rahankäyttöön! Pörssilähettiläät kiertävät yläkouluissa pareittain.

Pörssilähettiläät on Pörssisäätiön perustama vapaaehtoisohjelma. Pörssisäätiö on voittoa tavoittelematon ja puolueeton organisaatio, joka edistää talousosaamista Suomessa. Lisätietoa Pörssilähettiläsohjelmasta.

OBS: Utbildningen går på finska, men skolbesöken som Börsambassadörerna gör kan också hållas på svenska. Mer information. 

Seuraavat koulutusjaksot:

Pörssilähettiläskoulutuksen ajankohdat voit tarkistaa Pörssisäätiön tapahtumakalenterista.

Alkuvuonna 2022 Pörssilähettiläskoulutukset ovat:

  • 3.–5.1.2022
  • 21.–23.2.2022
  • 7.–9.3.2022

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lyhyt lomake:

Otamme sinuun yhteyttä toivomasi koulutuksen lähestyessä. Jos kaipaat lisätietoja, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen porssilahettilaat (at) porssisaatio.fi tai kysy meiltä Instagramissa.

Jos yllä oleva lomake ei näy kunnolla, voit täyttää sen täällä.