Pörssigaalan kumppanit

Yhdessä Pörssisäätiön kanssa Pörssigaalan järjestävät asianajotoimisto Castren & Snellman, johdon suorahakuyritys Mercuri Urval, konsultointi- ja tilintarkastusyritys PwC ja tulevaisuustalo Sitra.

Artikkeli
2.1.2024
Lukuaika
3 min

Pörssisäätiö järjestää parhaiden pörssiyhtiöiden Pörssigaalan tammikuun lopulla yhdessä kumppaniensa kanssa. Pörssisäätiö kannustaa tapahtumalla pörssiyhtiöitä hyvään hallintoon ja johtamiseen, aktiiviseen sijoittajaviestintään sekä kestävään liiketoimintaan.

Pörssigaalassa palkitaan vuoden 2023 hallituksen puheenjohtaja, sijoittajasuhdejohtaja, parhaat sijoittajasivut, monimuotoisuuden edistäjä ja kiertotalouden edelläkävijä. Lisäksi tapahtumassa jaetaan palkinnot vuoden listautujalle ja nuorelle sijoittajalle.

Yhteistyössä Pörssisäätiön kanssa Pörssigaalan järjestävät asianajotoimisto Castren & Snellman, johdon suorahakuyritys Mercuri Urval, konsultointi- ja tilintarkastusyritys PwC ja tulevaisuustalo Sitra.

Castrén & Snellman mukana ensimmäistä kertaa

Asianajotoimisto Castrén & Snellman osallistuu kumppanina ensimmäistä kertaa Pörssisäätiön Pörssigaalaan. Castrén & Snellman on vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä niin yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa kuin kaikilla muillakin liikejuridiikan aloilla.

Castrén & Snellman tuli mukaan Pörssigaalaan, koska se haluaa olla mukana kehittämässä suomalaista omistajuutta. Castrén & Snellman arvioi, että Pörssigaala vaikuttaa pörssiyhtiöihin ja yhteiskuntaan, sillä palkitut toimijat näyttävät tietä muille ja kannustavat kehittämään toimintaa esimerkiksi vastuullisuuskysymyksissä.

Mercuri Urval edistää monimuotoista työelämää

Konsulttiyritys Mercuri Urval osallistuu Pörssisäätiön kumppanina Pörssigaalaan kolmatta kertaa. Mercuri Urval on maailmanlaajuinen, johtajahakuja ja johtajuuden kehittämiseen liittyviä palveluita tarjoava konsulttiyritys.

Mercuri URval on mukana Pörssigaalassa tukemassa Pörssisäätiön toimintaa ja tutkiakseen suomalaisten yritysten toimintaympäristöjen muutoksia kansainvälisessä markkinassa.  Mercuri Urvalin tavoitteena on varmistaa, että organisaatiot menestyvät monimuotoisen, tehokkaan ja inhimillisen johtajuuden avulla.

Mercuri Urval haluaa olla mukana edistämässä monimuotoista työelämää ja siitä käytävää keskustelua. Konsulttiyhtiö osallistuu tapahtumassa Monimuotoisuuden edistäjä -palkinnon jakamiseen.

PwC mukana juhlimassa omistajuutta

Konsultti- ja tilintarkastusyritys PwC Finland osallistuu Pörssigaalaan kumppanina jo kolmatta kertaa. PwC pitää Pörssigaalaa ennen kaikkea omistajuuden juhlana.

Omistajuus ja sen kehittäminen on tärkeä teema PwC:lle, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää ja yrittäjiä ja omistajia jo lähes 70 vuotta. PwC auttaa yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja vastuullisesti sekä raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Pörssigaala tarjoaa merkittävän foorumin vuoropuheluun tärkeiden sidosryhmäläistemme kanssa. Suomalaisen omistajuuden merkitys heijastuu laajalti yhteiskuntaan taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen kautta, PwC kertoo.

Sitra edistämässä luontoa vahvistavaa liiketoimintaa

Tulevaisuudentekijä Sitra on mukana Pörssigaalan järjestämisessä, koska se rakentaa huomisen menestyvää Suomea. Siinä sijoittajilla, rahoittajilla ja yrityksillä on merkittävä rooli.

Sitra tavoittelee sitä, että ihminen, luonto ja talous voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa. Sen mielestä Suomella on mahdollisuus nousta edelläkävijäksi luontoa vahvistavassa liiketoiminnassa.

Edelläkävijäyritysten palkitseminen on hieno tapa nostaa esiin innostavia esimerkkejä yritysten työstä. Menestyneet suomalaiset yritykset tunnistavat luonnon taloudelliset vaikutukset ja ovat ottaneet kiertotalouden liiketoimintansa ytimeen, Sitra arvioi

Kirjoittajat

Sarianna Toivonen Viestintäpäällikkö