Sijoittamisen vastuullisuus korostuu Talousviikolla

Artikkeli
1.10.2021
Lukuaika
1 min

Nyt on selkeästi tarve kertoa ihmisille säästämisestä ja sijoittamisesta, jotta he voivat tehdä järkeviä valintoja oman ja lastensa tulevaisuuden kannalta oikeiden tietojen perusteella.

Siksi on hienoa, että suomalaisilla taloudesta kiinnostuneilla aikuisilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua kansainväliseen Family Economy Week -talousviikkoon omissa suomenkielisissä keskusteluissa.

18.10.–22.10.2021 aamupäivisin on kansainvälistä ohjelmaa ja iltapäivisin kotimaista ohjelmaa. Sitä koordinoimme me Pörssisäätiössä. Kumppaneina ovat Nordea, Suomen Ekonomit ja Taloustaito-lehti. Osallistuminen ei maksa mitään.

Haluamme tehdä Family Economy Week -talousviikosta parhaiden ajatusten suodattimen yhteiskunnan, taloustieteen, rahoituksen, omistajuuden ja yrittäjyyden aiheista.

Kotimaisessa ohjelmassa pääset kuulemaan muun muassa pörssiyritysten edustajia, tunnettuja sijoittajia, tutkijoita, opettajia ja poliitikkoja. Voit tutustua ohjelmaan täällä.

Keskusteluun voi osallistua sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #FEWinternational ja #Talousviikko. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kirjoittajat

Sari Lounasmeri Toimitusjohtaja, Pörssisäätiö ja Pörssitalo