Taloussankari-kisa ratkeaa toukokuussa

Artikkeli
24.3.2022
Lukuaika
1 min

Taloussankari-kilpailu perustuu suosittuun Taloussankari.com-peliin. Peli on tarkoitettu koululaisille laajemminkin, mutta kilpailu on suunnattu yläkoulun 8.-luokkalaisille.

Taloussankari-kisassa kahdeksasluokkalaiset oppivat taloudesta, sijoittamisesta ja työssä käymisestä mukavalla, ikään sopivalla tavalla. Kyseessä on joukkuekisa, eli yhteistyötaitoja tarvitaan.

Taloussankari-alkukarsinnat maaliskuussa supersuosittuja

Taloussankari-kilpailu on kaksivaiheinen: Alkukilpailut järjestettiin etäyhteyksillä Rahaviikolla 23. ja 24. maaliskuuta 2022. Molempina päivinä järjestettiin neljä karsintaerää.

Alkukilpailuista 10 parasta joukkuetta pääsee loppukilpailuun, joka järjestetään 5. toukokuuta Nordea Campuksella Helsingissä.

Kannattaa valmistautua pelaamalla Taloussankari-peliä

Koska kilpailu perustuu Taloussankari-peliin, siihen on helppo valmistautua: parhaiten se onnistuu pelaamalla Taloussankari-peliä osoitteessa www.taloussankari.com.

Taloussankari-voittajalle hienot palkinnot

Voittajien ei tarvitse lähteä Taloussankari-kisasta tyhjin käsin: Voittajajoukkue saa Taloussankari-tittelin ja voittopokaalin. Lisäksi jokainen voittajajoukkueen oppilas saa henkilökohtaiset 50 euron arvoiset stipendit. Edustamalleen koululle he saavat viedä mukanaan 10 tablettitietokonetta.

Taloussankari-kilpailun järjestävät Nordea, Pörssisäätiö sekä Talous ja nuoret TAT.