Yhteyshenkilöt

Pörssisäätiö edistää arvopaperisäästämistä ja kehittää arvopaperimarkkinoita.

Sari Lounasmeri toimitusjohtaja

Pörssisäätiön ja Oy Pörssitalo – Börshuset Ab:n toimitusjohtaja vuodesta 2010

Sari on kauppatieteen maisteri. Hän on aikaisemmin toiminut tutkijana korkeakoulussa sekä esimiestehtävissä monikansallisessa IT-yhtiössä. Sari oli Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden ensimmäinen päätoimittaja. Vuosina 2011-2016 Sari oli Euroopan arvopaperimarkkinavalvoja ESMA:n Stakeholder Group:in ainoa suomalaisjäsen.

Luottamustehtäviä: Arvopaperimarkkinayhdistyksen Ostotarjouslautakunnan jäsen, Suomen Hypoteekkiyhdistyksen ja AsuntoHypoPankin hallitusten puheenjohtaja, Chair of the year -tuomariston puheenjohtaja

Toimitusjohtajan kalenteriin liittyvissä yhteydenotoissa auttaa myös Minna Heusala.


Minna Heusala-Björkqvist tapahtumapäällikkö

Minna on työskennellyt Pörssisäätiön tapahtumien parissa vuodesta 2005. Hän vastaa Pörssisäätiön tapahtumista, tilaisuuksista ja vierailuista sekä avustaa toimitusjohtajaa.

Minna on tapahtumajärjestämisen ammattilainen.  Hän on työskennellyt erilaisten tapahtumien parissa koko uransa.

Pörssi-iltoja järjestetään maaliskuussa, syyskuussa (pienille yhtiöille) ja marraskuussa.  Pörssi-iltojen kustannukset jaetaan osallistuneille yhtiöille, kävijöille tapahtuma on maksuton.  Sijoituskouluja järjestetään erilaisten tapahtumien yhteydessä.

Ole yhteydessä Minnaan jos yrityksesi haluaa osallistua Pörssi-iltaan tai ryhmäsi haluaa tulla Pörssisäätiöön vierailulle.


Joonatan Naukkarinen talousosaamisasiantuntija

Joonatan aloitti Pörssisäätiössä elokuussa 2016 talousosaamisasiantuntijana. Hän vastaa säätiön oppaista, opetusmateriaaleista, kouluvierailuista, opettajakoulutuksesta ja apurahaprosessista.

Joonatan on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hän on aikaisemmin työskennellyt tutkijana yliopistossa.


Jouni Nylund isännöitsijä

Jouni toimii Pörssitalon isännöitsijänä. Hän vastaa kiinteistöön liittyviin kysymyksiin ja tilatiedusteluihin. Jounin tavoittaa sähköpostiosoitteesta jouni.nylund@tallberg.fi

Pörssitaloon liittyvien käytännön kysymysten osalta yhteyttä voi ottaa myös Pörssitalon aulaan.  Aulavahtimestari vastaa arkipäivisin klo 8-16 numerossa 040 720 4802 ja sähköpostitse: aula@porssitalo.fi