Lähettiläät opettavat myös etäyhteydellä

Korona-aikana Pörssilähettiläät tekevät kouluihin myös etävierailuja, eli opetus tapahtuu etäyhteyden avulla. Lue, miten ensimmäinen etävierailu onnistui!

Artikkeli
7.10.2020
Lukuaika
1 min

Syyskuun viimeinen perjantai käynnistyi historiallisissa merkeissä Pörssilähettiläiden pitäessä oppitunnin ensi kertaa etänä. Etävierailut sai kunnian korkata Espoon Nöykkiön koulun 8. ja 9. luokkien taloustaidon valinnaisaineen ryhmä. Tunnelma oli etäyhteydestä huolimatta innostava, ja tunti oli antoisa niin oppilaille, opettajalle kuin lähettiläillekin.

Vierailun jälkeen Pörssilähettiläät kertoivat olleensa iloisia siitä, kuinka hyvin oppitunnin pitäminen sujui myös etäyhteyksien kautta. Lähettiläät kokivat onnistuneensa tavoitteessaan herättää nuorten kiinnostus, mikä näkyi oppilaiden osallistumisena tunnin sisältöön ja ohjelmaan.

”Oli mahtavaa huomata, että oppilaat kuuntelivat ja painoivat mieleensä tunnilla läpikäytyjä asioita samalla tavalla kuin jos olisi oltu paikan päällä. Oppilaat menestyivät loistavasti tunnin päätteeksi pidetyssä tietovisassa!”, Pörssilähettiläs Briitta Soppela iloitsee.

Todistetusti lähettiläsvierailut toimivat siis myös etämuodossa – mikään ei pysäytä Pörssilähettiläitä!

Seuraava maksuton Pörssilähettiläskoulutus järjestetään etänä syyslomaviikolla 12.10. ja 13.10.

Koulutukseen voi ilmoittautua tämän linkin kautta.