Talous Tutuksi -koulutus opettajille

 

Logo: Talous tutuksi -koulutus opettajille

Oppilaat tulevat kohtaamaan elämässään lukuisia oman taloutensa hallintaan liittyviä haasteita. Miten heitä voi valmistaa tähän? Talous tutuksi -seminaaripäivät ovat opettajien tukena. 

Talous tutuksi -koulutus opettajille toteutetaan vuosittain elo-syyskuun aikana useilla paikkakunnilla. Koko päivän kestävissä koulutustilaisuuksissa käsitellään ajankohtaisia talousasioita asiantuntijaesitysten avulla. Koulutuksissa on vuosittain vaihtuva teema, joka tänä vuonna on vastuu ja vastuullisuus taloudessa.

Sisältö on suunniteltu erityisesti historian ja yhteiskuntaopin ja matematiikan opettajille, kotitalous- ja luokanopettajille, rehtoreille, opoille ja opettajiksi opiskeleville. Koulutus sopii opettajille niin ala- ja yläkouluissa kuin lukioissa.  Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa osallistumista tai taustatietoja.

Koulutusten järjestäjinä ovat Pörssisäätiö, Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto, Finanssiala, Opetushallitus, Suomen Pankki sekä Talous ja nuoret TAT. Järjestäjätahot ovat puolueettomia, ei-kaupallisia ja edistävät yleistä talousosaamista Suomessa.

Seminaarit ovat maksuttomia ja ne on useissa kouluissa mahdollista hyödyntää veso-päivänä. Voit tiedustella asiaa koulusi rehtorilta.

Ilmoittautumiset: Ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterista, jonka näet alta. Tapahtumien tiedot päivitetään kalenteriin vuosittain hyvissä ajoin ennen koulutuksia.

Seminaaripäivien ohjelma ja ilmoittautumiset.