Parhaat pörssiyhtiöt palkitaan keskiviikkona Pörssigaalassa

Pörssisäätiö kannustaa tapahtumalla pörssiyhtiöitä hyvään hallintoon ja johtamiseen, aktiiviseen sijoittajaviestintään sekä kestävään liiketoimintaan.

Artikkeli
29.1.2024
Lukuaika
1 min
Pörssigaalassa palkittiin vuoden parhaat pörssiyhtiöt, vuoden Listautuja sekä Nuori sijoittaja.


Keskiviikkona 31. tammikuuta järjestetään kolmatta kertaa parhaat pörssiyhtiöt ja niiden avainhenkilöt järjestävä Pörssigaala. Parhaat pörssiyhtiöt ja niiden avainhenkilöt palkitaan viidessä kategoriassa:

  • Hallituksen puheenjohtaja
  • Sijoittajasuhdejohtaja
  • Parhaat sijoittajasivut
  • Monimuotoisuuden edistäjä
  • Kiertotalouden edelläkävijä

Lisäksi Pörssigaalassa palkitaan myös vuoden Listautuja ja Nuori sijoittaja. Listautuja-palkinto myönnetään onnistuneimmasta listautumisprosessista. Nuori sijoittaja -palkinto annetaan alle 24-vuotiaalle aktiiviselle ja muitakin innostavalle sijoittajalle.
Tapahtuma pidetään Helsingissä, Vanhalla Ylioppilastalolla. Pörssigaalan live-lähetys on avoin kaikille, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Pörssisäätiön kumppaneina tapahtumassa ovat asianajotoimisto Castren & Snellman, johdon suorahakuyritys Mercuri Urval, konsultointi- ja tilintarkastusyritys PwC ja tulevaisuustalo Sitra.

Pörssigaalan tuomariston puheenjohtajana toimii Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri. Lisäksi tuomaristossa ovat sijoittajat Jasmin Hamid, Mika Heikkilä, Svenne Holmström, Tom Lindström sekä apulaisprofessori Hanna Silvola.

Kirjoittajat

Sarianna Toivonen Viestintäpäällikkö