Vertaile yhtiöitä itse

Liisan lista Liisan lista – Työkalu, jolla voit itse vertailla yhtiötä

Pörssisäätiö tarjoaa sijoittajille maksuttoman työkalun, joka avulla voi laittaa pörssiyhtiöitä paremmuusjärjestykseen. Liisan listasta löytyy tunnusluku- ja ennustetietoja yli 40 kotimaisesta pörssiyhtiöstä.

Liisan lista on Pörssisäätiön tarjoama sijoittajalle maksuton työväline.

Liisan lista esittelee kymmenien pörssiyhtiöiden arvostuslukuja sekä kasvu- ja kannattavuusnäkymiä ja elää koko ajan kurssien ja ennusteiden muuttuessa.

Liisan listan reaaliaikaisella listasivulla sijoittaja voi myös itse tehdä vertailua valitsemiensa tunnuslukujen pohjalta. Sivulta näkee myös, miten listan järjestys syntyy.

Tunnuslukujen tärkein nelikko

Osakesijoittajan tärkeimpinä tunnuslukuina pidetään yleensä neljää eri tunnuslukua:

  • EPS eli osakekohtainen tulos
  • P/E eli hinta/osakekohtainen tulos
  • osinkotuotto
  • P/B eli hinta/tasearvo

Sijoittajan apuväline

Liisan lista on Pörssisäätiön tarjoama maksuton palvelu sijoittajille. Lista elää koko ajan, ja tiedot pysyvät ajan tasalla pörssikurssien ja ennusteiden muutoksista.

voit itse vertailla yhtiöitä niiden tunnuslukujen perusteella, joita pidät tärkeänä.

Liisan lista käyttää Evlin dataa. Listalla olevan yhtiön tietoja pääsee katsomaan tarkemmin yhtiön nimeä klikkaamalla. Työkalusta löytyy myös ulkomaisia yhtiöitä.

Reaaliaikaisella Liisa lista -sivulla voit itse vertailla yhtiöitä niiden tunnuslukujen perusteella, joita pidät tärkeänä. Pääset käyttämään Liisan listaa allaolevasta painikkeesta maksuttomasti ja ilman kirjautumista.