Pörssigaalan palkinnot

Sijoittajasuhdejohtaja-palkinnon sai Wärtsilän Hanna-Maria Heikkinen

Pörssigaalan tuomaristo arvioi, että Wärtsilän sijoittajasuhdejohtaja Hanna-Maria Heikkinen on alansa ehdotonta kärkeä. Sijoittajasuhdejohtajana hän on poikkeuksellisen aktiivinen ja ottanut käyttöön uusia toimintatapoja, jotka hyödyttävät jokaista sijoittajaa.

Tiedote
31.1.2024
Lukuaika
1 min

Pörssigaala palkitsi vuoden 2023 Sijoittajasuhdejohtaja-palkinnolla Wärtsilässä kolme vuotta työskennelleen Hanna-Maria Heikkisen. Hänen arvioitiin olevan sijoittajasuhdejohtajana poikkeuksellinen aktiivinen ja tarttuneen työssään uusiin ideoihin.
”Heikkinen on muiden muassa avannut analyytikkopuhelut kaikille sijoittajille. Hän kysyy säännöllisesti sijoittajien tiedontarpeita ja hakee vastauksia. Hän on alansa ehdotonta kärkeä”, perusteli Pörssigaalan tuomaristo.
Loppusuoralla ehdokkaita oli seitsemän. Finalistien joukkoon pääsivät ne pörssiyhtiöiden sijoittajasuhdejohtajat, jotka olivat toimineet saman yhtiön palveluksessa vähintään kolme vuotta, ja samassa ajassa yhtiön omistajamäärä on kasvanut. Valinnassa kiinnitettiin huomiota sijoittajaviestinnän tavoittavuuteen ja selkeyteen myös yhtiön verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.
”Olen iloinen ja liikuttunut. Tämä on tärkeä tunnustus, ja olen siitä kiitollinen”, sanoo Hanna-Maria Heikkinen.
Pörssigaalassa jaetaan Sijoittajasuhdejohtaja-palkinto, koska sijoittajaviestinnästä vastaavat ovat omistajan kannalta avainasemassa yhtiöissä. Vuoden 2022 Sijoittajasuhdejohtaja-palkinnon sai Keskon Hanna Jaakkola.

Lisätietoja

Sari Lounasmeri Toimitusjohtaja, Pörssisäätiö ja Pörssitalo
Sarianna Toivonen Viestintäpäällikkö