Katso videot: Sijoituskoulu aloittelijoille

16.03.2018

Mitä kannattaa ottaa huomioon sijoittamisen aloittamisessa? Millä kriteereillä valita ostettavat osakkeet? Miten motivoida itsensä säästämään? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastaukset Pörssisäätiön Sijoituskoulusta.

Katso videolta, kun Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri neuvoo, mitä tulisi ottaa huomioon sijoittamisen aloittamisessa ja sijoittaja Jasmin Hamid kertoo omista kokemuksistaan ja hyväksi havaituista käytännöistä.

Sijoituskoulun aiheina on muun muassa säästämisen aloittaminen, osakesäästäminen ja osakkeiden valitseminen, sijoittamiseen liittyvän riskin alentaminen hajauttamalla sekä motivaation löytäminen säästämiseen. Sijoituskoulu on suunnattu etenkin aloitteleville sijoittajille, mutta neuvoista ja kertauksesta on hyötyä jo sijoittamisen aloittaneellekin!

Sijoituskoulu pidettiin Vero2018-tapahtumassa 14.3.2018.

Osa 1: Näin aloitat sijoittamisen, toimitusjohtaja Sari Lounasmeri, Pörssisäätiö

 

 

 

Osa 2: Hyvän päivän varalle, yksityissijoittaja Jasmin Hamid

Katso Hamidin osuus ja kaikki sijoituskouluvideot täältä. 

 

Haluatko saada uusimmat videot, uutiset ja vinkit ensimmäisten joukossa sähköpostiisi. Tilaa Pörssisäätiön kerran viikossa ilmestyvä uutiskirje.

Jaa artikkeli

Kommentit