Sijoittaminen – opas uteliaille

Askel sijoittamisen maailmaan voi tuntua suurelta harppaukselta. Tämä opas kulkee matkan kanssasi vauvan askelin. Opas on tarkoitettu opettajille, opiskelijoille ja meille kaikille tavallisille ihmisille jotka mietimme omaa talouttamme. Moni säästää jo vähän. Sijoittaminenkin on ehkä käynyt mielessä. Haluaisin sijoittaa, mutta en tiedä tarpeeksi, joku pohtii. Ei hätää. Olet ottanut käteesi oikean opuksen.

Kirjailija, toimittaja Karo Hämäläinen on kirjoittanut tämän oppaan Pörssisäätiölle. Olimme erittäin iloisia, kun Karo tarttui tehtävään. Pörssisäätiöllä oli aikaisemmin ”Mitä arvopapereista pitäisi tietää” – opas opettajille ja opiskelijoille. Tämä opas haluttiin päivittää, uudistaa ja lukijakuntaa laajentaa. Karon teksti on samalla aikaa kevyen viihdyttävää ja kuitenkin täynnä asiaa. Lukujen lopussa olevat yhteenvetolaatikot auttavat jäsentämään ja kertaamaan luettua.

Taiteilija Aiju Salminen on muuttanut Karon ajatukset kuviksi. Aijun tyylikkään sarjakuvamaiset piirrokset elävöittävät opasta, tukevat tekstin sanomaa ja hauskuuttavat lukijaa.

Lisää tietoa aiheesta saat lukemalla Pörssisäätiön Osakeopasta, Sijoitusrahasto-opasta, Sijoittajan korko-opasta tai Sijoittajan vero-opasta. Olet myös erittäin tervetullut tilaisuuksiimme, Pörssi-iltoihin ja Sijoituskouluihin. Pörssisäätiön verkkosivuilta www.porssisaatio.fi löydät lisää tietoa.

Lataa opas ilmaiseksi alla olevasta painikkeesta.

Lataa