Yhteyshenkilöt

Pörssisäätiö edistää arvopaperisäästämistä ja kehittää arvopaperimarkkinoita.

Sari Lounasmeri toimitusjohtaja

Pörssisäätiön ja Oy Pörssitalo – Börshuset Ab:n toimitusjohtaja vuodesta 2010

Sari on kauppatieteen maisteri. Hän on aikaisemmin toiminut tutkijana korkeakoulussa sekä esimiestehtävissä monikansallisessa IT-yhtiössä.

Luottamustehtäviä: Euroopan arvopaperimarkkinavalvoja ESMA:n Stakeholder Groupin jäsen 2011–2016 ja 2019–, Arvopaperimarkkinayhdistyksen Ostotarjouslautakunnan jäsen, Suomen Hypoteekkiyhdistyksen ja AsuntoHypoPankin hallitusten puheenjohtaja, Helsingin Yliopiston sijoitustoimikunnan varapuheenjohtaja. Sari oli myös Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden ensimmäinen päätoimittaja.

Puhelin: 050 372 5925, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi.
Toimitusjohtajan kalenteriin liittyvissä yhteydenotoissa auttaa tapahtumapäällikkö Minna Heusala, haastattelupyynnöissä taas viestintäpäällikkö Eeva Ketvel.


Minna Heusala tapahtumapäällikkö

Tapahtumapäällikkö Minna Heusala

Minna vastaa Pörssisäätiön tapahtumista, tilaisuuksista ja vierailuista sekä avustaa toimitusjohtajaa. Pörssi-iltoja koskevat asiat voi osoittaa Minnalle.

Minna on tapahtumajärjestämisen ammattilainen. Hän on työskennellyt erilaisten tapahtumien parissa koko uransa.

Ole yhteydessä Minnaan, jos yrityksesi haluaa osallistua Pörssi-iltaan, tai kaipaat lisätietoa muista Pörssisäätiön tapahtumista. Puhelin: 050 320 6949, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Joonatan Naukkarinen talousosaamisasiantuntija

Joonatan työskentelee Pörssisäätiössä talousosaamisasiantuntijana. Hän vastaa säätiön oppaista, opetusmateriaaleista, opettajakoulutuksesta, apurahaprosessista ja Pörssilähettiläsohjelmasta.

Joonatan on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hän on aikaisemmin työskennellyt tutkijana yliopistossa.

Puhelin: 045 328 6259, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Eeva Ketvel viestintäpäällikkö

Eeva vastaa Pörssisäätiön viestinnästä. Ennen Pörssisäätiötä hän työskenteli vuosikymmenen viestintäpäällikkönä Suomen Yrittäjissä ja sitä ennen vuosikymmenen toimittajana. Koulutukseltaan Eeva on filosofian maisteri.

Puhelin: 050 320 4849, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Jesse Collin lakijohtaja

Jesse edistää osakesäästämisten ja arvopaperimarkkinoiden toiminnan kannalta suotuisan sääntelyn kehittämistä.

Jesse on oikeustieteen tohtori. Hän on aiemmin toiminut valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosastolla kansallisten ja eurooppalaisten arvopaperimarkkina- ja yhtiöoikeuteen liittyvien sääntelyhankkeiden parissa. Lisäksi hän on kerryttänyt laaja-alaista ja syvällistä kokemusta arvopaperimarkkina- ja yhtiöoikeuteen liittyvistä kysymyksistä työskenneltyään aiemmin yhdessä Suomen johtavista asianajotoimistoista sekä tutkijana Helsingin yliopistossa.

Puhelin: 040 769 1518, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Linnea Karjula markkinointi- ja projektikoordinaattori

Linnea vastaa Pörssisäätiön sosiaalisen median kanavista, koulutus- ja tapahtumamarkkinoinnista sekä osittain myös viestinnästä. Lisäksi hän koordinoi pörssilähettiläiden kouluvierailuja sekä kansainvälisten rahaviikko- ja talousviikko- teemaviikkojen suomenkielistä ohjelmaa.

Koulutuksensa ja aikaisemman työkokemuksensa puolesta Linnealla on osaamista muun muassa sisällön tuottamisesta, digimarkkinoinnista sekä graafisesta suunnittelusta. Hän on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi.

Puhelin: 040 127 4039, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Vlad Burian osa-aikainen data-analyytikko

Vlad opiskelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa taloustiedettä sekä Helsingin yliopistossa matematiikkaa.

Hän työskentelee Pörssisäätiöllä opintojen ohella osa-aikaisesti. Vladin tehtäviin kuuluu markkinatietojen analysoiminen sekä tilastojen päivittäminen.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Rosa Vihersalo harjoittelija

Rosa opiskelee liiketalouden tradenomiksi kolmatta vuotta. Harjoittelijana hänen tehtäviinsä kuuluu viestintä, tapahtumien ja pörssilähettilästoiminnan koordinointi sekä tapahtumamarkkinointi. Lisäksi hän avustaa eri tehtävissä monipuolisesti.

Aikaisemmista työtehtävistään Rosalla on kokemusta sekä asiakaspalvelusta että taloushallinnosta.

Puhelin: 050 302 5522, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Jouni Nylund isännöitsijä

Pörssitalo

Jouni toimii Pörssitalon isännöitsijänä. Hän vastaa kiinteistöön liittyviin kysymyksiin ja tilatiedusteluihin. Jounin tavoittaa sähköpostitse, osoite on muotoa etunimi.sukunimi@tallberg.fi

Pörssitaloon liittyvien käytännön kysymysten osalta yhteyttä voi ottaa myös Pörssitalon aulaan.  Aulavahtimestari vastaa arkipäivisin klo 8-16 numerossa 040 720 4802 ja sähköpostitse: aula (at) porssitalo.fi


Sini Turo laskutus ja taloushallinto

Pörssisäätiön taloushallintoa hoitaa Accountor. Pörssisäätiön kirjanpitäjä on Sini Turo, ja hänen sähköpostiosoitteensa on muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Pörssisäätiö vastaanottaa laskuja pääasiassa sähköisesti:
Suomen Pörssisäätiö sr
verkkolaskuosoite 003708042803
Välittäjä OpusCapita Solutions Oy, jonka operaattoritunnus E204503

Laskutusosoite paperilaskuja varten:
Suomen Pörssisäätiö
PL 46094
00021 Laskutus

Pörssitalon laskut ensisijaisesti sähköisesti:
Oy Pörssitalo-Börsuset Ab
verkkolaskuosoite 003702214619
Välittäjä OpusCapita Solutions Oy, jonka operaattoritunnus E204503

Paperilaskut:
Oy Pörssitalo-Börshuset Ab
PL 46110
00021 Laskutus