Yhteyshenkilöt

Pörssisäätiö edistää arvopaperisäästämistä ja kehittää arvopaperimarkkinoita.

Sari Lounasmeri toimitusjohtaja

Pörssisäätiön ja Oy Pörssitalo – Börshuset Ab:n toimitusjohtaja vuodesta 2010

Sari on kauppatieteen maisteri. Hän on aikaisemmin toiminut tutkijana korkeakoulussa sekä esimiestehtävissä monikansallisessa IT-yhtiössä.

Luottamustehtäviä: Euroopan arvopaperimarkkinavalvoja ESMA:n Stakeholder Groupin jäsen 2011-2016 ja 2019-, Arvopaperimarkkinayhdistyksen Ostotarjouslautakunnan jäsen, Suomen Hypoteekkiyhdistyksen ja AsuntoHypoPankin hallitusten puheenjohtaja, Chair of the year -tuomariston puheenjohtaja. Sari oli myös Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden ensimmäinen päätoimittaja.

Puhelin: 050 372 5925, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi.
Toimitusjohtajan kalenteriin liittyvissä yhteydenotoissa auttaa myös Minna Heusala  ja mediatiedusteluissa sekä haastattelupyynnöissä viestintäpäällikkö Kiia Etelävuori (050 557 6488).


Minna Heusala tapahtumapäällikkö

Tapahtumapäällikkö Minna Heusala

Minna vastaa Pörssisäätiön tapahtumista, tilaisuuksista ja vierailuista sekä avustaa toimitusjohtajaa.

Minna on tapahtumajärjestämisen ammattilainen.  Hän on työskennellyt erilaisten tapahtumien parissa koko uransa.

Pörssi-iltoja järjestetään maaliskuussa, syyskuussa (pienille yhtiöille) ja marraskuussa.  Pörssi-iltojen kustannukset jaetaan osallistuneille yhtiöille, kävijöille tapahtuma on maksuton. Lisäksi esimerkiksi Sijoituskouluja järjestetään erilaisten tapahtumien yhteydessä.

Ole yhteydessä Minnaan jos yrityksesi haluaa osallistua Pörssi-iltaan tai kaipaat lisätietoa Pörssisäätiön tapahtumista.

Puhelin: 050 320 6949


Joonatan Naukkarinen talousosaamisasiantuntija

Joonatan työskentelee Pörssisäätiössä talousosaamisasiantuntijana. Hän vastaa säätiön oppaista, opetusmateriaaleista, opettajakoulutuksesta, Pörssilähettiläsohjelmasta ja apurahaprosessista.

Joonatan on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hän on aikaisemmin työskennellyt tutkijana yliopistossa.

Puhelin: 045 328 6259


Kiia Etelävuori viestintäpäällikkö

Kiia työskentelee Pörssisäätiössä viestintäpäällikkönä. Hän vastaa säätiön verkkosivuista, sosiaalisesta mediasta ja uutiskirjeestä, mediasuhteista sekä muusta viestinnästä. Kiia on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Hän on työskennellyt aiemmin monipuolisissa viestinnän tehtävissä B2B-puolella sekä järjestökentällä.

Voit olla Kiiaan yhteydessä muun muassa haastattelu- ja kuvapyynnöissä, muissa mediatiedusteluissa sekä verkkosivuihin liittyvissä asioissa.

Puhelin: 050 557 6488


Jouni Nylund isännöitsijä

Pörssitalo

Jouni toimii Pörssitalon isännöitsijänä. Hän vastaa kiinteistöön liittyviin kysymyksiin ja tilatiedusteluihin. Jounin tavoittaa sähköpostitse, osoite on muotoa etunimi.sukunimi@tallberg.fi

Pörssitaloon liittyvien käytännön kysymysten osalta yhteyttä voi ottaa myös Pörssitalon aulaan.  Aulavahtimestari vastaa arkipäivisin klo 8-16 numerossa 040 720 4802 ja sähköpostitse: aula (at) porssitalo.fi


Sini Turo laskutus ja taloushallinto

Pörssisäätiön taloushallintoa hoitaa Accountor.  Pörssisäätiön kirjanpitäjä on Sini Turo, ja hänen sähköpostiosoitteensa on muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Pörssisäätiö vastaanottaa laskuja pääasiassa sähköisesti:
Suomen Pörssisäätiö sr
verkkolaskuosoite 003708042803
Välittäjä OpusCapita Solutions Oy, jonka operaattoritunnus E204503

Laskutusosoite paperilaskuja varten:
Suomen Pörssisäätiö
PL 46094
00021 Laskutus

Pörssitalon laskut ensisijaisesti sähköisesti:
Oy Pörssitalo-Börsuset Ab
verkkolaskuosoite 003702214619
Välittäjä OpusCapita Solutions Oy, jonka operaattoritunnus E204503

Paperilaskut:
Oy Pörssitalo-Börshuset Ab
PL 46110
00021 Laskutus