Yhteyshenkilöt

Pörssisäätiö edistää arvopaperisäästämistä ja kehittää arvopaperimarkkinoita.

Sari Lounasmeri toimitusjohtaja

Pörssisäätiön ja Oy Pörssitalo – Börshuset Ab:n toimitusjohtaja vuodesta 2010

Sari on kauppatieteen maisteri. Hän on aikaisemmin toiminut tutkijana korkeakoulussa sekä esimiestehtävissä monikansallisessa IT-yhtiössä.

Luottamustehtäviä: Euroopan arvopaperimarkkinavalvoja ESMA:n Stakeholder Groupin jäsen 2011–2016 ja 2019–, Arvopaperimarkkinayhdistyksen Ostotarjouslautakunnan jäsen, Suomen Hypoteekkiyhdistyksen ja AsuntoHypoPankin hallitusten puheenjohtaja, Helsingin Yliopiston sijoitustoimikunnan varapuheenjohtaja. Sari oli myös Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden ensimmäinen päätoimittaja.

Puhelin: 050 372 5925, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi.
Toimitusjohtajan kalenteriin liittyvissä yhteydenotoissa auttaa tapahtumapäällikkö Minna Heusala, haastattelupyynnöissä taas viestintäpäällikkö Eeva Ketvel.


Minna Heusala tapahtumapäällikkö

Tapahtumapäällikkö Minna Heusala

Minna vastaa Pörssisäätiön tapahtumista, tilaisuuksista ja vierailuista sekä avustaa toimitusjohtajaa. Pörssi-iltoja koskevat asiat voi osoittaa Minnalle.

Minna on tapahtumajärjestämisen ammattilainen. Hän on työskennellyt erilaisten tapahtumien parissa koko uransa.

Ole yhteydessä Minnaan, jos yrityksesi haluaa osallistua Pörssi-iltaan, tai kaipaat lisätietoa muista Pörssisäätiön tapahtumista. Puhelin: 050 320 6949, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Joonatan Naukkarinen talousosaamisasiantuntija

Joonatan työskentelee Pörssisäätiössä talousosaamisasiantuntijana. Hän vastaa säätiön oppaista, opetusmateriaaleista, opettajakoulutuksesta, apurahaprosessista ja Pörssilähettiläsohjelmasta.

Joonatan on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hän on aikaisemmin työskennellyt tutkijana yliopistossa.

Puhelin: 045 328 6259, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Eeva Ketvel viestintäpäällikkö

Eeva vastaa Pörssisäätiön viestinnästä. Ennen Pörssisäätiötä hän työskenteli vuosikymmenen viestintäpäällikkönä Suomen Yrittäjissä ja sitä ennen vuosikymmenen toimittajana. Koulutukseltaan Eeva on filosofian maisteri.

Puhelin: 050 320 4849, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Jesse Collin lakijohtaja

Jesse edistää osakesäästämisten ja arvopaperimarkkinoiden toiminnan kannalta suotuisan sääntelyn kehittämistä.

Jesse on oikeustieteen tohtori. Hän on aiemmin toiminut valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosastolla kansallisten ja eurooppalaisten arvopaperimarkkina- ja yhtiöoikeuteen liittyvien sääntelyhankkeiden parissa. Lisäksi hän on kerryttänyt laaja-alaista ja syvällistä kokemusta arvopaperimarkkina- ja yhtiöoikeuteen liittyvistä kysymyksistä työskenneltyään aiemmin yhdessä Suomen johtavista asianajotoimistoista sekä tutkijana Helsingin yliopistossa.

Puhelin: 040 769 1518, sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Linnea Karjula markkinointi- ja projektikoordinaattori

Linnea vastaa Pörssisäätiön sosiaalisen median kanavista, koulutus- ja tapahtumamarkkinoinnista sekä osittain myös viestinnästä. Lisäksi hän koordinoi pörssilähettiläiden kouluvierailuja sekä kansainvälisten rahaviikko- ja talousviikko- teemaviikkojen suomenkielistä ohjelmaa.

Koulutuksensa ja aikaisemman työkokemuksensa puolesta Linnealla on osaamista muun muassa sisällön tuottamisesta, digimarkkinoinnista sekä graafisesta suunnittelusta. Hän on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@porssisaatio.fi


Jouni Nylund isännöitsijä

Pörssitalo

Jouni toimii Pörssitalon isännöitsijänä. Hän vastaa kiinteistöön liittyviin kysymyksiin ja tilatiedusteluihin. Jounin tavoittaa sähköpostitse, osoite on muotoa etunimi.sukunimi@tallberg.fi

Pörssitaloon liittyvien käytännön kysymysten osalta yhteyttä voi ottaa myös Pörssitalon aulaan.  Aulavahtimestari vastaa arkipäivisin klo 8-16 numerossa 040 720 4802 ja sähköpostitse: aula (at) porssitalo.fi


Sini Turo laskutus ja taloushallinto

Pörssisäätiön taloushallintoa hoitaa Accountor. Pörssisäätiön kirjanpitäjä on Sini Turo, ja hänen sähköpostiosoitteensa on muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Pörssisäätiö vastaanottaa laskuja pääasiassa sähköisesti:
Suomen Pörssisäätiö sr
verkkolaskuosoite 003708042803
Välittäjä OpusCapita Solutions Oy, jonka operaattoritunnus E204503

Laskutusosoite paperilaskuja varten:
Suomen Pörssisäätiö
PL 46094
00021 Laskutus

Pörssitalon laskut ensisijaisesti sähköisesti:
Oy Pörssitalo-Börsuset Ab
verkkolaskuosoite 003702214619
Välittäjä OpusCapita Solutions Oy, jonka operaattoritunnus E204503

Paperilaskut:
Oy Pörssitalo-Börshuset Ab
PL 46110
00021 Laskutus