Händelsekalender

NyheterArtikelarkiv

Börsbolagens bästa placerarsidor på nätet

30.01.2014

Nu är det igen dags att värdera vilket börsbolag som har de bästa placerarsidorna på internet. I fjol vann Lemminkäinen hela tävlingen, de stora börsbolagens serie vanns av Wärtsilä och de små och mellanstora bolagens serie av Lemminkäinen.
Läs mer…

Vill du höra om intressanta börsbolag på svenska?

31.10.2013

Kom till Börshuset den 18 november och lyssna på vad Technopolis, Stockmann och Ramirent har att berätta om sin verksamhet. Som socker på bottnet ger Leif Vindevåg från Aktiespararna i Sverige tips om vart marknaden är på väg. Hjärtligt välkommen!
Läs mer…

Kapitalplacerare som finansiärer av tillväxt

01.10.2013

Börsnoteringar som exitalternativ har varit ointressanta för finländska kapitalplacerare, åtminstone på den senaste tiden. Man måste emellertid lösgöra sig från innehav för att nya placeringar ska kunna göras. En börsnotering säkerställer fortsatt tillväxt i delvis inhemsk ägo. Även privathushåll kan äga aktier i företag som introduceras på börsen. Under de senaste åren har kapitalplacerarna sålt sina innehav främst till varandra. Är en börsnotering av placeringsobjekt ett alternativ? Börsstiftelsen arrangerade ett seminarium om temat.
Läs mer…

Börskvällar?

30.09.2013

Börsstiftelsen ordnar regelbundet välbesökta Börskvällar. Här är närmare information om evenemangen.
Läs mer…

Välkommen med på Börskvällen på svenska!

30.09.2013

Börsstiftelsen arrangerar i höst åtta Börskvällar i de största städerna. Börskvällarna är avsedda för alla som är intresserade av sparande och placerande. Vid evenemangen har man möjlighet att bekanta sig med börsbolag noterade på Helsingforsbörsen och få information om vart …
Läs mer…