Vuoden 2023 Nuori sijoittaja -ehdokkaat

Pörssigaalassa palkitaan tammikuussa vuoden 2023 Nuori sijoittaja. Voittaja valitaan neljän finalistin yleisöäänestyksellä, joka päättyy 21.1.2024.

Artikkeli
2.1.2024
Lukuaika
1 min
Vuoden 2023 Nuori sijoittaja -kilpailun finaalissa on neljä ehdokasta.

Vuoden 2023 Nuori sijoittaja julkistetaan tammikuun lopulla Pörssisäätiön järjestämässä Pörssigaalassa. Nuori sijoittaja -palkinnolla Pörssisäätiö nostaa esille taloudesta ja sijoittamisesta kiinnostuneita nuoria, jotka myös jakavat tietoa toisille nuorille.


Pörssisäätiö viestii palkinnolla, että sijoittaminen kannattaa aloittaa nuorena. Nuorella sijoittajalla on puolellaan aika – tärkeä tuoton osatekijä. Pitkän aikavälin sijoittamisessa korkoa korolle -ilmiö pääsee valloilleen ja kasvattaa ajan kuluessa tuottoja eksponentiaalisesti.


Nuoret voivat oppia sijoittamaan koulussa, kotona tai erilaisilta kursseilta. Pörssisäätiö järjestää eri paikkakunnilla Pörssilähettiläs-ohjelmaa, johon voi osallistua kuka tahansa peruskoulun käynyt nuori. Pörssisäätiö edistää ohjelmalla nuorten talousosaamista.


Vuoden 2023 Nuori sijoittaja -ehdokkaita on neljä: Henri Hoskonen, Kusti Riuttanen, Jenna Tukia ja Vivian Tulisalmi. Finalistit valitsi Pörssigaalan tuomaristo kaikkiaan kahdeksan ehdokkaan joukosta.

Ajankohtaista tietoa sijoittamisesta ja vaurastumisesta


Nuori sijoittaja -äänestys päättyy sunnuntaina 21. tammikuuta. Äänestykseen osallistuminen edellyttää gmail-tiliä, ja äänensä voi antaa vain yhdelle ehdokkaalle.

Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä suosikkisi voittoon!

Vuoden 2023 Nuori sijoittaja -ehdokkaat:

Kirjoittajat

Sarianna Toivonen Viestintäpäällikkö