Talous Tutuksi -koulutus opettajille

 

Logo: Talous tutuksi -koulutus opettajille

Oppilaat tulevat kohtaamaan elämässään lukuisia oman taloutensa hallintaan liittyviä haasteita. Miten heitä voi valmistaa tähän? Talous tutuksi -seminaaripäivät ovat opettajien tukena. 

 

Talous tutuksi -koulutus opettajille toteutetaan vuosittain elo-syyskuun aikana useilla paikkakunnilla. Koko päivän kestävissä koulutustilaisuuksissa käsitellään ajankohtaisia talousasioita asiantuntijaesitysten avulla. Koulutuksissa on vuosittain vaihtuva teema.  Tämän vuoden teema on Talous kasvaa ja suomalaiset vaurastuvat – mitä nuorten tulisi tietää? Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa talouden näkymät, osakesäästäminen sekä talousosaamisen hyvät käytännöt kouluissa.

 

Sisältö on suunniteltu erityisesti historian ja yhteiskuntaopin ja matematiikan opettajille, kotitalous- ja luokanopettajille, rehtoreille, opoille ja opettajiksi opiskeleville. Koulutus sopii opettajille niin ala- ja yläkouluissa kuin lukioissa.  Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa osallistumista tai taustatietoja.

 

Koulutusten järjestäjinä ovat Pörssisäätiö, Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto, Finanssiala, Opetushallitus, Suomen Pankki sekä Taloudellinen tiedotustoimisto TAT. Järjestäjätahot ovat puolueettomia, ei-kaupallisia ja edistävät yleistä talousosaamista Suomessa.

 

Seminaarit ovat maksuttomia ja ne on useissa kouluissa mahdollista hyödyntää veso-päivänä. Voit tiedustella asiaa koulusi rehtorilta.

 

Webinaarimahdollisuus. Helsingin koulutus 13.9.2018 lähetetään myös webinaarina. Jos et pääse paikan päälle eri paikkakuntien tilaisuuksiin, voit seurata seminaaripäivää etänä omalta koneeltasi. Webinaaria pääsee seuraamaan 13.9. kello 9 alkaen tästä linkistä. Tätä varten kannataa asentaa koneelle Adobe Connect -sovellus.

 

Ilmoittautumiset: Ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterista, jonka näet alta. Tapahtumien tiedot päivitetään kalenteriin vuosittain hyvissä ajoin ennen koulutuksia. Syksyn ohjelman näet täältä.