Talous Tutuksi -koulutus opettajille

 

Logo: Talous tutuksi -koulutus opettajille

Oppilaat tulevat kohtaamaan elämässään lukuisia oman taloutensa hallintaan liittyviä haasteita. Miten heitä voi valmistaa tähän? Talous tutuksi -seminaaripäivät ovat opettajien tukena. 

 

Talous tutuksi -koulutus opettajille toteutetaan vuosittain elo-syyskuun aikana useilla paikkakunnilla. Koko päivän kestävissä koulutustilaisuuksissa käsitellään ajankohtaisia talousasioita asiantuntijaesitysten avulla. Koulutuksissa on vuosittain vaihtuva teema. Käsiteltäviä asioita ovat muun muassa talouden näkymät, osakesäästäminen sekä talousosaamisen hyvät käytännöt kouluissa. Sisältö on suunniteltu erityisesti historian ja yhteiskuntaopin ja matematiikan opettajille, kotitalous- ja luokanopettajille, rehtoreille, opoille ja opettajiksi opiskeleville. Koulutus sopii opettajille niin ala- ja yläkouluissa kuin lukioissa.

 

Koulutusten järjestäjinä ovat Pörssisäätiö, Historian ja yhteiskuntaopin opettajien liitto, Finanssiala, Opetushallitus, Suomen Pankki sekä Taloudellinen tiedotustoimisto TAT. Järjestäjätahot ovat puolueettomia, ei-kaupallisia ja edistävät yleistä talousosaamista Suomessa.

 

Seminaarit ovat maksuttomia ja ne on mahdollista hyödyntää veso-päivänä. Tilaisuuksissa tarjotaan aamupala, kahvit sekä lounas.

 

Ilmoittautumiset: Katso koulutuspäivien tarkka ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterista, jonka näet alta. Tapahtumien tiedot päivitetään kalenteriin hyvissä ajoin ennen koulutuksia.