Pörssikerhot opiskelijoille

Pörssisäätiö on vuodesta 2016 kouluttanut lukioikäisiä nuoria pörssilähettiläiksi. Moni pörssilähettiläs on jo edennyt opinnoissaan ja Pörssisäätiön pörssilähettilästoiminta onkin laajentunut vuodesta 2019 alkaen myös korkeakouluihin. 

Pörssikerhoja pidetään korkeakoulujen lisäksi myös Pörssisäätiön YouTube-kanavalla webinaareina. Pörssikerho on suunnattu heille, jotka ovat vasta kiinnostumassa sijoittamisesta ja ovat siis täysin vasta-alkajia. Pörssikerhot eivät kilpaile oppilaitosten usein syvällisemmän fokuksen omaavien sijoituskerhojen kanssa, vaan tarjoavat aloittajille vertaisryhmän ja helpon väylän sisään sijoittamisen kiehtovaan maailmaan. Voit osallistua Pörssikerhoon ilman mitään ennakkotietoja tai -osaamista.

Pörssikerhossa tarjotaan 1-2 kertaa vuodessa intensiivisempi viiden kerran sisäänheittokokonaisuus, jonka avulla uusi tulija perehtyy säästämisen ja sijoittamisen saloihin. Alkujakson viisi itsenäistä osakokonaisuutta ovat:

  1. Miksi sijoittaminen kannattaa?
  2. Laadi sijoitussuunnitelma
  3. Valitse sijoituskohteet
  4. Osta osakkeita ja hyödynnä osakesäästötiliä
  5. Sijoita vastuullisesti

Intensiivialoituksen jälkeen pörssikerholaiset osallistuvat noin kerran kuussa järjestettäviin pörssitapaamisiin ja Pörssisäätiön Pörssi-iltoihin. Pörssikerhon sisällön on tuottanut Pörssisäätiö, joka on voittoa tavoittelematon, puolueeton, ei-kaupallinen toimija. Kaikki Pörssisäätiön tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Jaa artikkeli

Kommentit