Opiskelijoiden Pörssipäivät

Pörssisäätiö järjestää vuosittain toisen asteen opiskelijoille tarkoitettuja pörssipäiviä. Myös korkeakouluopiskelijat ovat tervetulleita mukaan. Opettajat voivat ilmoittaa opiskelijaryhmänsä pörssipäiviin.

Opiskelijoiden Pörssipäivät keräävät kerralla jopa 300 kiinnostunutta nuorta kuulemaan talousasioista. Kuvassa täysi Pörssisali vuoden 2018 Opiskelijoiden Pörssipäivässä.

Opiskelijoiden Pörssipäivät ovat Pörssisäätiön vuosittain järjestämiä tilaisuuksia, jonne opettajat voivat tuoda opiskelijaryhmiään. Opiskelijoiden Pörssipäiviä järjestetään vuosittain Helsingissä ja lisäksi myös muilla paikkakunnilla.

Tilaisuus kestää pari tuntia ja sen aikana nuoret kuulevat talouden huippuasiantuntijoilta osakemarkkinoista, omistajuudesta ja pörssin toiminnasta. Lisäksi he saavat pientä välipalaa.

Tilaisuus on ilmainen. Pörssisäätiö on voittoa tavoittelematon ja puolueeton organisaatio, jonka tehtävänä on kehittää arvopaperimarkkinoita, edistää arvopaperisäästämistä ja parantaa suomalaisten talousosaamista.

Seuraavat Opiskelijoiden pörssipäivät

Opettajat ilmoittavat opiskelijaryhmänsä Pörssipäiviin. Voit ilmoittaa ryhmäsi laittamalla sähköpostia osoitteeseen minna.heusala (at) porssisaatio.fi. Minna Heusala voi lisätä sinut kutsulistalle myös jatkoa varten, jolloin saat tiedon lähialueesi Pörssipäivistä suoraan sähköpostiisi.

Tunnelmia aiemmista Opiskelijoiden pörssipäivistä.

Opettajakoulutukset, nuoret Pörssilähettiläät ja oppaat talousopetuksen tukena

Tutustu Opiskelijoiden Pörssipäivien lisäksi myös näihin:

Kaikki Pörssisäätiön tilaisuudet ja verkosta löytyvät materiaalit ovat maksuttomia.