Opiskelijoiden Pörssipäivät

Pörssisäätiö järjestää vuosittain Pörssitalossa Helsingissä toisen asteen opiskelijoille tarkoitettuja pörssipäiviä. Myös korkeakouluopiskelijat ovat tervetulleita mukaan. Opettajat voivat ilmoittaa opiskelijaryhmänsä pörssipäiviin.

Opiskelijoiden Pörssipäivät keräävät kerralla jopa 300 kiinnostunutta nuorta kuulemaan talousasioista. Kuvassa täysi Pörssisali vuoden 2018 Opiskelijoiden Pörssipäivässä.

Opiskelijoiden Pörssipäivät ovat Pörssisäätiön vuosittain järjestämiä tilaisuuksia, jonne opettajat voivat tuoda opiskelijaryhmiään. Opiskelijoiden Pörssipäivä järjestetään tavallisesti kerran syyslukukauden ja kerran kevätlukukauden aikana historiallisessa Pörssitalossa.

Tilaisuus kestää pari tuntia ja sen aikana nuoret kuulevat talouden huippuasiantuntijoilta osakemarkkinoista, omistajuudesta ja pörssin toiminnasta. Päivän päätteeksi he saavat pientä välipalaa. Mukaan mahtuu kerralla noin 300 opiskelijaa.

Tilaisuus on ilmainen. Pörssisäätiö on voittoa tavoittelematon ja puolueeton organisaatio, jonka tehtävänä on kehittää arvopaperimarkkinoita, edistää arvopaperisäästämistä ja parantaa suomalaisten talousosaamista.

 Jos olet opettaja ja haluat saada tiedon seuraavista pörssipäivistä, laitathan sähköpostitse tiedon osoitteeseen minna.heusala (at) porssisaatio.fi, niin hän lisää sinut kutsulistalle. Kannattaa myös seurata Pörssisäätiön tapahtumakalenteria.

Tunnelmia vuoden 2017 Opiskelijoiden Pörssipäivästä.

Opettajakoulutukset, nuoret Pörssilähettiläät ja oppaat talousopetuksen tukena

Tutustu Opiskelijoiden Pörssipäivien lisäksi myös näihin:

Kaikki Pörssisäätiön tilaisuudet ja verkosta löytyvät materiaalit ovat maksuttomia.